Katalog

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

26.07.2023 09:45

Virksomhed til hurtig sprøjtestøbning i Kina

Svar på annoncen

Rapid injection molding, også kendt som rapid tooling eller rapid prototyping, er en fremstillingsproces, der bruges til hurtigt at producere plastdele i små mængder. Det er en variant af traditionel sprøjtestøbning, som er en meget anvendt produktionsteknik til fremstilling af store mængder plastdele.



Den største fordel ved hurtig sprøjtestøbning er dens evne til at fremskynde produktionscyklussen for dele i små mængder. Det indebærer, at man bruger forme af aluminium eller blødt stål i stedet for de mere holdbare og dyre stålforme, der bruges i traditionel sprøjtestøbning. Disse forme kan fremstilles meget hurtigere og til en lavere pris, hvilket gør hurtig sprøjtestøbning til en levedygtig mulighed for prototyper og små produktionsserier.



Processen involverer typisk følgende trin:

Design og prototyping: Delens design skabes ved hjælp af CAD-software (computer-aided design). En prototype af emnet kan skabes ved hjælp af teknikker som 3D-printning for at verificere designet, før man går videre til produktion.



Formfremstilling: Formen fremstilles af aluminium eller blødt stål, som kan bearbejdes eller 3D-printes. Dette trin er normalt hurtigere og mere omkostningseffektivt sammenlignet med produktionen af stålforme, der bruges i traditionel sprøjtestøbning.



Sprøjtestøbning: Formen monteres i en sprøjtestøbemaskine, og smeltet plastmateriale sprøjtes under højt tryk ind i formens hulrum. Materialet størkner hurtigt og tager form af formen.



Udtagning og efterbehandling: Når plasten er størknet, åbnes formen, og emnet tages ud. Eventuelt overskydende materiale eller ufuldkommenheder trimmes eller udglattes for at opnå det ønskede endelige udseende.



Hurtig sprøjtestøbning tilbyder flere fordele sammenlignet med traditionelle sprøjtestøbningsmetoder.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Område
china