Katalog

HPMC til fliseklæber

27.06.2023 10:05

HPMC til fliseklæber

Svar på annoncen

HPMC til fliseklæber indeholder andre tilsætningsstoffer som cement, sand og kalksten, der kan øge flisekeramikkens vedhæftning. Fliseklæb er et nyt moderne dekorativt materiale, der bruges til at klæbe fliser, facadefliser, gulvfliser og andre dekorative materialer. Der er mange slags tilsætningsstoffer i fliseklæber, men normalt tilsættes celluloseetheradditiver til fliseklæber for at forbedre vandretention, fortykningseffekt og åben tid.

Hydroxypropylmethylcellulose i konstruktionskvalitet bruges i vid udstrækning i bygningskvalitet. For eksempel fliseklæb, flisemørtel.


Fordel

HPMC-cellulose har mange egenskaber, såsom fortykkelse, vandretention, dispersion, emulgering, filmdannelse, vedhæftning, gelering og adsorption. HPMC har god effekt i fliseklæb, det kan forbedre anti-slip, vandretention, åbningstid, viskositet og styrke af fliseklæb. På grund af sin høje vandydelse behøver hydroxypropylmethylcellulose ikke at blive gennemblødt eller fugtet med fliser og substrater, hvilket kan forbedre bindingsstyrken betydeligt. Opslæmningen kan konstrueres i en længere periode, og konstruktionen er praktisk og ensartet. Det er delikat og har god skridsikkerhed. HPMC med en fortykkelse, binding, dispergering, emulgering, PH-værdi af stabilitet, film, suspension, adsorption, gel, overfladeaktivitet, opretholde en funktion som vand og beskyttende kolloid.


1. Forbedre vandretentionsegenskaber og forlænge arbejdstiden.

2. Forbedre bindingsstyrken af fliseklæber.

3. Forbedrer fleksibilitet og deformerbarhed af caulk.

4det kan forbedre fliseklæbernes modstandsdygtighed over for nedbøjning.

5. God bindingsstyrke, både tyk og tynd, med reduceret svind og fliser, der ikke revner eller falder ned under belastning.

6. Mørtel har bedre formbarhed og fleksibilitet, hvilket gør konstruktionen lettere og arbejdet mere effektivt.


For mere information, besøg venligst vores hjemmeside.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Hebei

Placering
Xingtai