Katalog

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

27.06.2023 01:00

Marine bronzeventiler

Svar på annoncen

Marineventiler af støbt bronze

Marineventiler af bronze er en ventiltype, der er designet specielt til brug i både og andre marinefartøjer. Marine bronzeventiler er lavet af en kombination af kobber og tin og har en overlegen korrosionsbestandighed, en bred vifte af temperaturklassificeringer og høj styrke og holdbarhed. Det gør dem ideelle til brug i en række marineapplikationer, såsom brændstof- og vandsystemer, påhængsmotorer, kølesystemer og meget mere.

I modsætning til flere andre typer ventiler har marinebronzeventiler et fladt design, der reducerer risikoen for lækage. De indeholder typisk en O-ring til yderligere tætning, og i ekstreme miljøer kan der bruges en varmebehandlet teflonpakning til ekstra stabilitet og beskyttelse mod korrosion. Men fordi bronzeventiler har en flad overflade i stedet for en konkav eller konveks form, kan de ikke bruges effektivt i højtryksapplikationer.


Med hensyn til installation er marine bronzeventiler relativt enkle. De fleste ventiler er anbragt i en lige linje og holdes på plads med gevindbolte og møtrikker. Derudover leveres de fleste ventiler formonteret, hvilket giver en nem installationsproces. Som med traditionelle ventiler er Marine Bronze Valves manuelt betjente, så de kan åbnes og lukkes med hånden.


En af de største fordele ved at bruge Marine Bronze Valves er de omkostningsbesparelser, de giver. Fordi disse ventiler er designet med korrosionsbestandighed for øje, har de en tendens til at holde længere end andre ventiler, hvilket reducerer hyppigheden, hvormed de skal udskiftes. Derudover kan temperaturklassificeringerne for marine bronzeventiler ofte skræddersys til specifikke forhold, hvilket resulterer i en mere omkostningseffektiv løsning end en traditionel ventil.




Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Qingdao