Katalog

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Marineventil

Svar på annoncen

Leverandør af marineventiler i Indonesien

Haiying ligger i Qingdao i Kina og er en specialiseret leverandør af marineventiler. Som den bedste marineventil i Korea har Haiying bragt sin ekspertise og erfaring ud på verdensmarkedet og opbygget et ry for ekspertise og pålidelig kundesupport.

Pålidelige kvalitetsprodukter og den bedste service er vores konstante forretningsmål, og Najin's Inc. er altid klar til at reagere på enhver anmodning fra vores kunder.

Haiying har udvidet sin kapacitet fra at være en anerkendt leder inden for marineventiler til at omfatte rør og fittings. Den hurtigt voksende rør- og fittingsforretning er en kilde til stolthed for Najin Inc. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at opfylde vores kunders behov med et komplet udvalg af tjenester og udvikle langsigtede forretningsforbindelser.



Betjener følgende industrier

Bryggerier

Olie

Pulp & Papir

Minedrift

Mad & Drikke

Strøm

Vandrensningsanlæg

Stål



Haiyings ekspertise og omfattende lager af marineventiler, marineventiler og hjælpeprodukter gør os til den ideelle partner til dine marine-, shipping- og offshore-behov. Ud over typegodkendte marineventiler tilbyder vi også ventiler, der kan tryktestes og attesteres af klassifikationsselskaber



8. Dobbelt excentrisk butterflyventil


Dobbelt excentrisk butterflyventil

En dobbelt excentrisk butterflyventil er en ventiltype, der bruges til at kontrollere flowet af en væske i en rørledning. Den består af en cirkulær skive med en aksel, der løber gennem midten af skiven. Skiven er placeret vinkelret på rørledningen og roterer omkring akslen for at regulere væskestrømmen.



Ventilens dobbelt excentriske design betyder, at skiven er forskudt fra rørledningens midterlinje, og at akslen også er forskudt fra skivens midterlinje. Denne konfiguration gør det muligt for skiven at bevæge sig væk fra sædet uden at gnide mod det, hvilket reducerer slitage på ventilen og forbedrer dens tætningsevne.



Dobbelt excentriske butterflyventiler bruges ofte i applikationer, hvor der kræves tæt lukning, såsom i olie- og gasindustrien, vandbehandling og elproduktion. De bruges også i HVAC-systemer og andre applikationer, hvor præcis flowkontrol er nødvendig.

Hvor bruges den dobbelte excentriske butterflyventil?



Den dobbelte excentriske butterflyventil bruges ofte i forskellige industrier som kemikalie-, olie- og gas-, vandbehandlings- og HVAC-systemer. Den bruges typisk til at regulere flowet af væsker eller gasser i rørledninger. Det dobbelte excentriske design giver mulighed for en mere præcis kontrol af flowet sammenlignet med andre typer butterflyventiler, hvilket gør den til et populært valg til applikationer, der kræver nøjagtig flowkontrol. Ventilens konstruktion gør den også velegnet til applikationer, hvor der er behov for tæt lukning, da designet minimerer sliddet på ventilens tætningskomponenter.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Qingdao