Katalog

MYZG Q38 gummihjulslæsser

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 gummihjulslæsser

Svar på annoncen

Frontlæssermaskine i alle dimensioner med gratis reservedele

Q38 er et produkt, der er udviklet uafhængigt af MYZG. Den er udstyret med en kraftfuld Huadong-motor, højkvalitets split-type dobbeltskift, firehjulstræk, fuld hydraulisk styring, stærk kraft, højere effektivitet og stærkere miljøtilpasningsevne.

q38 loader er et avanceret produkt, der primært er beregnet til læsning og losning af løse materialer. Hele maskinen er kompakt, fleksibel i drift, med høj arbejdseffektivitet, mere egnet til drift i smalle og små områder og bruges i vid udstrækning på steder som gårde, tømmerpladser og kommunalt byggeri.

1. Den er udstyret med en motor, der opfylder kravene i China II-emissionsstandarden, med stærk kraft, lav støj og pålidelig ydeevne.

2der anvendes en-trins hydraulisk drejningsmomentomformer med tre elementer og aksefast transmissionskasse med høj pålidelighed og nem vedligeholdelse; MYZG-forstærket drivaksel er konfigureret med stor bæreevne, lang levetid og høj pålidelighed.

3. Der anvendes belastningsfølsomt fuldhydraulisk styresystem med let og hurtig styring og pålidelige energibesparende egenskaber; Der anvendes hydraulisk system med pilotstyret arbejdsenhed med høj driftseffektivitet og er let og nem at betjene.

4den anvender forreste og bageste forstærkede rammer, der har bestået 200.000 gange udmattelsesforbedringstest, med stærk bæreevne, rimelig belastningsfordeling for hele maskinen og god stabilitet.

5. Ny stålkonstruktion førerhus er vedtaget, hvilket sikrer bred vision, et større driftsområde , god forseglingsevne; klimaanlægget kan installeres valgfrit, hvilket sikrer god komfort.

6det elektriske system anvender avancerede og modne elektriske apparatelementer, som gør det stabilt og pålideligt.

7. Motorhjelmen er designet med en stor dør, som gør det mere bekvemt at reparere og vedligeholde.

8. Skovlen er lavet af et fremspringende skærebræt. Den nederste antifriktionsplade er fortykket, med lille skæremodstand, høj fyldekoefficient og høj pålidelighed.

MYZG-maskiner eksporteres over hele verden, omkring mere end 130 lande. Vi bruger mærkevaremotor, de matchende dele af maskinen er nemme at få, og motoren kan ændres til mange mærker som Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar osv.

MYZG har perfekt eftersalgsservice , og giver et års garanti. Vores pris er mere konkurrencedygtig, og den gode service modtages godt af kunderne.
Hver maskine produceret af Mingyu skal gennemgå flere strenge tests, og den kan først leveres til kunderne, når alle tests er afsluttet og kvalificeret.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
China

Placering
Mingyu Schwerindustrie