26.06.2023 11:00
Resveratrol er en slags ikke-flavonoid polyphenolforbindelse, som er et antitoksin, der produceres af mange planter, når de stimuleres. Det kan syntetiseres i drueblade og skind og er den bioaktive ingrediens i vin og druesaft.
Ren resveratrol fremstår som farveløse acikulære krystaller, smagløse, uopløselige i vand, let opløselige i ether, chloroform, methanol, ethanol, acetone, ethylacetat og andre organiske opløsningsmidler, med et smeltepunkt på 256-258 ℃ og en sublimeringstemperatur på 261 ℃. Hvis det udsættes for alkaliske opløsninger som ammoniak, bliver det rødt, og der opstår en kromogen reaktion, hvis det udsættes for jernchlorid-kaliumferricyanid. Denne egenskab er nyttig ved identifikation af resveratrol.
Naturlig resveratrol har både cis- og trans-strukturer. Det findes hovedsageligt i trans-konformationen i naturen. Begge strukturer kan kombineres med glukose for at danne cis- og trans-resveratrolglycosider. Cis- og trans-resveratrolglycosider kan under påvirkning af tarmglycosidaser frigive resveratrol. Under påvirkning af UV kan trans-resveratrol omdannes til cis-isomer.
Kategori
Tilbud
Staten
Kina
Område
Shanxi