Katalog

Skummende maskine til fremstilling af såler

21.06.2023 00:00

Skummende maskine til fremstilling af såler

Svar på annoncen

Foaming Machine for Making Sole er en slags fysisk skumningsudstyr, der bruger superkritisk væskeskumningsteknologi til at injicere kuldioxid eller nitrogen som skumningsmedium i det superkritiske skumningsudstyr, så gassen og det smeltede råmateriale blandes fuldt ud og spredes for at danne en enfaset blandet sol, der producerer en stor mængde sol. Trykfaldet fik gassen til at skille sig ud og danne et stort antal boblekerner. I den efterfølgende køle- og støbeproces vokser og dannes boblekernen inde i sol'en kontinuerligt, hvorved der opnås et mikrocellulært opskummet plastprodukt. Det superkritiske skumningsudstyr er et vigtigt udstyr til at realisere denne proces. Som en professionel designer og producent af superkritisk udstyr kan STRENGTH Equipment designe og fremstille superkritisk skumningsudstyr til masseproduktion og laboratorieapplikationer for at imødekomme dine behov. Skumningsmidlet i den superkritiske skummaskine kan være N2 eller CO2, det er op til kravene til skummende materiale.

TAIAN STRENGTHs vigtigste skumningsudstyr er skumningsudstyr til fodtøjsmateriale, skumningsudstyr til plader og andre højteknologiske områder inden for fysisk skumningsudstyr til nye materialer. Fysiske skummende produkter er vidt brugt i rumfart, luftfart, højhastighedstog, fodtøjsmateriale, emballagematerialer, sportsudstyr, legeplads, miljøbeskyttelsesdekoration og andre områder på grund af dets miljøbeskyttelse, ingen forurening, ingen kemiske rester og lugt.

Fordele ved skummende produkter
1. Fysisk skummende enhedsceller er tyndere og lettere i vægt.
2. Fysisk skummende produkter har bedre mekaniske egenskaber.
3. Fysisk skummende produkter er mere omkostningseffektive, mindre materialer og nedbrydelige materialer.
4miljøbeskyttelse, ingen forurening, ingen VOC.

Skummende materiale
Forskellige polymere elastomermaterialer såsom EVA, TPU, PE, PP, ABS, nylon osv.


Anvendelse
Superkritiske fysisk opskummede produkter er vidt udbredte fodtøjsmaterialer, emballagematerialer, børnelegetøj, 5G-kommunikation, gulvmåtter, motorkøretøjer, luftfart, fitnessudstyr, isoleringsmaterialer til byggeri, miljømæssige vægklistermærker.




Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina