Katalog

OM CENTERWAY Centerway Steel Co, Ltd

08.06.2023 00:00

OM CENTERWAY Centerway Steel Co, Ltd

Svar på annoncen

Professionel leverandør af støtte til integration af stålrør siden 1996.

Centerway Steel Co, Ltd er et datterselskab af Allianz Steel Group, der har specialiseret sig i produktion af stålrør og rørfittings, stålbeholdning, indenlandsk og udenlandsk salg. Vi er forpligtet til at levere one-stop-service for stålrørsprodukter til kunder over hele verden.

Centerway har førende teknologi inden for stålrørsproduktion og forskning i ind- og udland, avancerede og komplette testfaciliteter. Vi er strengt i overensstemmelse medISO 9001 kvalitetsstyringssystemfor on-site management, har opnåetISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, AAA-niveau kreditvurderingscertificering osv. Vores produkter er blevet inspiceret og godkendt af SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPE og andre internationale autoritative tredjepartsorganisationer

I årevis er stålprodukter leveret af Centerway blevet anvendt i vid udstrækning i tekniske projekter såsom olie- og gasudvinding, rørledningstransport, byrørledningsnetværkskonstruktion, bygningskonstruktion, kyst- og havnekonstruktion, fødevare- og medicinfabrikskonstruktion. vores partnere er i hele Sydøstasien, Mellemøsten, Europa, Afrika, Sydamerika, Oceanien og mere end 100 lande og regioner. Vi leverer også mange stålrørsprodukter og tjenester til verdens top 500 olie- og gas-, EPC-virksomheder, som f.eks: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX osv.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
AK

Placering
Changsha