Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorietank til flydende nitrogen med stor diameter

Svar på annoncen

TianChi KGSQ aluminiumslegeret dewarflaske består hovedsageligt af skal, foring, halsrør, flerlags adiabatisk krop og bærende tønde osv. Beholderens skal og foring er lavet af aluminiumslegeringsplade, som har egenskaberne let vægt, høj styrke ved lav temperatur og korrosionsbestandighed osv. Halsrøret er lavet af glasstål, som har egenskaber som høj mekanisk styrke og lille varmeledningsevne.

Serien med stor diameter kombinerer fordelene ved lavt forbrug af flydende nitrogen og mellemstor kapacitet for frysetørringsrør. Den større diameter og praktiske udtagning af frysetørringsstativet er praktisk til langtidsopbevaring af biologiske prøver og hyppig udtagning af prøver.

Den adiabatiske krop i flere lag anvender aluminiumsfolie med fremragende reflekterende egenskaber som den reflekterende skærm og materialer med lav varmeledningsevne og lav afgasningshastighed som varmeisoleringsmateriale for at reducere varmestråling.

Mellemlaget mellem beholderskallen og den indre single er i højvakuum for at forhindre termisk konvektion af gas, og adsorbenten med stor adsorptionskapacitet ved lav temperatur bruges til at sikre den langsigtede stabile og pålidelige ydeevne af beholderen, og produktets levetid er ikke mindre end fem år.

TianChi KGSQ Dewar-flaske fokuserer på Dewar-flaskeproduktion i 13 år, har en pålidelig fremstillingsproces for at sikre brugen af Dewar-flaske bekymringsfri, alle produkter har bestået den funktionelle test af Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestået ISO9001 og EU CE kvalitetscertificering. Vi er en producent, der leverer produkter af høj kvalitet og perfekt eftersalgsservice, er du velkommen til at kontakte os på







Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Henan

Placering
Zhengzhou