Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Dewar flaske flydende nitrogen flygtighed er den samme? Producenten fortæller dig

Svar på annoncen

Dewar-flasker er kryogene beholdere til opbevaring af prøver, som oftest anvendes i laboratorier og i dyrehold osv. Når vi køber Dewar-flasker, har vi altid et spørgsmål: Er alle Dewar-flasker flygtige i en vis mængde? Hvordan bestemmer man Dewar-flaskernes flygtighed?

Efter at have lært om TianChi Dewar-flasker ved vi, at Dewar-flaskernes flygtighed bestemmes af mange faktorer, såsom udetemperaturen, Dewar-flaskernes vakuumniveau, Dewar-flaskernes størrelse, Dewar-flaskernes type osv. som alle påvirker flygtigheden af flydende nitrogen. at opnå resultater, der er bedre end det nationale standardniveau. "Hvis det flydende nitrogen fordamper for hurtigt, bør vi overveje, om vakuumet er ude af drift." Det siger TianChi-producenten. Jo større kaliber Dewar-flasken har, jo hurtigere fordamper det flydende nitrogen, så vælg en anden kaliber Dewar-flaske for at udnytte den effektivt fuldt ud i overensstemmelse med prøvens størrelse. Dewar-beholdere til opbevaring har en lavere flygtighed end transportflasker og opbevarer flydende kvælstof længere.

TianChi KGSQ flydende kvælstofbeholdere implementerer nøje kvalitetsspecifikationen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB/T 5458-2012" i produktionen, og alle produkter har bestået funktionstest af Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestået ISO9001 og EU CE-kvalitetscertificering. Vi er en producent, der leverer produkter af høj kvalitet og perfekt eftersalgsservice, er du velkommen til at kontakte os.




Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Henan

Placering
Zhengzhou