Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar flaske, garanterer transportsikkerhed og bekymringsfri

Svar på annoncen

Dewar-flasker er generelt opdelt i opbevaringstyper og transporttyper. Under normale opbevaringsforhold er det nok at bruge Dewar-flasker af opbevaringstypen, som kan få flydende kvælstof til at fordampe langsommere og opbevares længere, men der vil uundgåeligt opstå transportsituationer, hvordan sikrer vi en sikker transport af Dewar-flasker og flydende kvælstof i flaskerne, når rejsen er ujævn.

TianChi transportable Dewar-flasker har en speciel anti-vibrationsstruktur med et beslag mellem det indre og ydre lag for at reducere rystelsesamplituden af det indre lag og halsrøret, som er robust og holdbart og ikke let at blive beskadiget; det lette flyaluminiumsmateriale er korrosionsbestandigt og har en stærk varmebevaringskapacitet; vakuumlaget mellem den indre og ydre sandwich er fyldt med isoleringsmateriale og indpakket iterativt ved hjælp af avanceret teknologi for at garantere god fordampning af flydende nitrogen i Dewar-flaskerne.

Vi er producenten, hver Dewar-flaske her er håndlavet på fabrikken, efter lag af proces og testning, for at sikre, at der ikke er noget problem efter kartonen og den fyldte emballagetransport til dine hænder. Vi er garanten, fem års vakuumgaranti, ISO9001, EU CE-kvalitetscertificering.

TianChi KGSQ flydende kvælstofbeholdere implementerer strengt kvalitetsspecifikationen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produktionen, og alle produkter har bestået den funktionelle test af Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi leverer produkter af høj kvalitet og perfekt eftersalgsservice, du er velkommen til at kontakte os!







Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Henan

Placering
Zhengzhou