Katalog

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Indvarslede den "medicinske anordning" Performance Growth Rate "Spring"

Svar på annoncen

Kinas medicinske udstyrsindustri er en vigtig del af Kinas medicinske industri.

i de seneste år har medicinalindustrien udviklet sig hurtigt i takt med forbedringen af folks levestandard og stræben efter et sundt liv. Efterspørgslen efter metaldele med høj præcision til medicinsk udstyr er også steget.

Med hensyn til markedsstørrelse er størrelsen af Kinas marked for medicinsk udstyr vokset betydeligt i de seneste år. Ifølge markedsundersøgelsesinstitutternes data er omfanget af Kinas marked for medicinsk udstyr vokset med ca. 10 % i de seneste år, og det forventes at opretholde en hurtig væksttendens i de næste par år.

1. Markedets generelle situation

Omfanget af det globale marked for medicinsk udstyr vokser fortsat. Ifølge statistikkerne har det globale marked for medicinsk udstyr oversteget 440 mia. USD i 2020, og det forventes, at det globale marked for medicinsk udstyr vil overstige 800 mia. USD i 2030 med en sammensat årlig vækstrate på 6,3 % i løbet af 2020-2030

Kinas marked for medicinsk udstyr udvikler sig hurtigt, og vækstraten overstiger den globale gennemsnitlige vækstrate. Fra 2015 til 2020 steg det indenlandske markeds størrelse fra 312,6 mia. yuan til 778,9 mia. yuan med en sammensat årlig vækstrate på 20 %. Det anslås, at markedsstørrelsen vil overstige 2,2 billioner yuan i 2030, og den sammensatte årlige vækstrate i 2020-2030 forventes at nå op på 11 %, hvilket er næsten dobbelt så højt som det globale markedsniveau.

2、Devicesales and service segment

I de senere år er salg og service af medicinsk udstyr blevet en vigtig delindustri i den medicinske industri. Efterhånden som de nationale politikker fortsætter med at stige, vil markedet blive mere og mere standardiseret, og de førende virksomheder i branchen vil indtage en større markedsandel. I fremtiden vil segmentet for salg af udstyr og service være meget vigtigt, og hvis virksomhederne ønsker at opnå en større markedsandel på det fremtidige marked, skal de aktivt justere udviklingsstrategien og styrke opbygningen af tjenester.

Da folks opmærksomhed på sundhed fortsat øges, har medicinaludstyrsindustrien et meget bredt udviklingsperspektiv, og alle segmenter inden for medicinsk pleje står over for enorme udviklingsmuligheder. For at være førende på det fremtidige marked skal de relevante virksomheder fortsat arbejde hårdt på teknologisk forskning og udvikling, markedsekspansion osv. I fremtiden vil den løbende udvikling og lancering af nye produkter fortsat drive væksten på markedet for medicinsk udstyr i den høje ende af markedet.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. har arbejdet i mere end 20 år inden for industrien for præcisionsdele til medicinsk udstyr og har specialiseret sig i metallurgiske processer såsom sprøjtestøbning af metalpulver, pulvermetallurgi, CNC-fræsning og præcisionsstøbning. Vi tilbyder en række forskellige høj præcision, høj kvalitet medicinsk udstyr dele tilpasning tjenester. Vi har mere end 20 avancerede støbemaskiner af forskellige typer med tonnage fra 6T til 200T og kan producere forskellige produkter, herunder lejer, præcisionsgear og gearkasser, produkter af rustfrit stål, knaster, styrestænger, strukturelle dele osv. i henhold til kundernes krav. Vi håber at kunne bidrage til udviklingen af medicinske forretninger.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Guangdong Province

Placering
Shenzhen