Katalog

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - din one-stop-løsning for boringsværktøj og tilbehør af høj kvalitet

Svar på annoncen

Pålidelige og effektive boreløsninger til minedrift, byggeri og geotekniske anvendelser

Velkommen til RS Rock Drilling, din første leverandør af alle dine behov for boreværktøj. Vi er en specialiseret producent af top hammerboringsværktøj, down-the-hole boringsværktøj, borestænger, PDC bits og forskelligt tilbehør til boreværktøj med mange års erfaring i branchen.

RS Products:

Hos RS Rock Drilling er vi stolte af at kunne tilbyde et omfattende udvalg af boreværktøj og tilbehør til forskellige boreapplikationer. Vores tophammerboringsværktøj er designet til at levere maksimal ydelse og effektivitet, mens vores down-the-hole boringsværktøj er ideelt til boring i dybe huller. Vores borestænger er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Desuden er vores PDC-borebits den seneste tilføjelse til vores produktsortiment, som giver forbedret boreeffektivitet og længere levetid for borebits.

RS Technology:

Vi har et højt kvalificeret teknisk team, som er dedikeret til at designe og fremstille boreværktøj af høj kvalitet, der opfylder branchens standarder. Vores moderne produktionsfaciliteter og strenge kvalitetskontrolprocesser sikrer, at hvert eneste produkt, der forlader vores fabrik, opfylder vores kvalitetsstandarder.

RS Services:

Hos RS Rock Drilling mener vi, at kundetilfredshed er nøglen. Derfor tilbyder vi omfattende eftersalgsservice, herunder teknisk support, produkttræning og vedligeholdelsestjenester, for at sikre, at vores kunder får mest muligt ud af vores produkter.


RS Rock Drilling er din one-stop-løsning for boreværktøj og tilbehør af høj kvalitet. Uanset om du er på udkig efter tophammerboringsværktøj, down-the-hole boringsværktøj, borestænger, PDC bits eller tilbehør til boreværktøj, har vi dig dækket. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores produkter og tjenester.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Henan

Placering
Zhengzhou