Katalog

De 9 anvendelseseksempler på NdFeb gummibelagt magnet

26.04.2023 01:05

De 9 anvendelseseksempler på NdFeb gummibelagt magnet

Svar på annoncen

Gummibelagt magnet, også kendt som vandtæt magnet, gummibelagt magnet, gummibelagt magnet, gummibelagt magnet. Den er fremstillet af stærke neodymium-magneter, holdbare ståldele og dækket af vandtæt TPV-gummi. Gummibelagte magneter giver en stærk vertikal holdekraft samt forskydningskraft ved at øge overfladefriktionen. Gummibelægningen giver ikke let ridser.

Gummibelagte potmagneter er meget populære i en række industrier. Produktet består af en række kraftige neodymmagneter, der er konfigureret i en cirkel og omviklet af en gummiskive. Hver potteklistermærke har et praktisk fastgørelsespunkt i midten. Gummibelagte pottemagneter har forbindelsespunkter med udvendigt gevind eller indvendigt armeringsjern til kroge, huller eller bolte.

Gummibelægning hjælper med at beskytte det underliggende materiale mod korrosion og bidrager også til produktets æstetiske appel. På grund af de forskellige egenskaber ved gummibelagte magneter er gummibelagte magneter i dag meget udbredt i forskellige arkiverede, Følgende er 9 typer anvendelser af gummibelagte magneter.

1. Kabelstyring
Når du er irriteret over de kaotiske ledninger, kabler og du er nødt til at styre dem med forskellige kroge, der skal trækkes eller svejses på væggene. Gummibelagte magneter med kabelbåndsmontering vil give dig den mest effektive måde at håndtere dem på. Du skal blot sætte magneten hvor du ønsker det, og derefter føre ledningerne gennem klemmen, og så er arbejdet gjort.

2. Montering af arbejdslys
Gummibelagte magneter kan også monteres med forskellige arbejdslys på det sted, du ønsker, med deres fremragende holdekraft, brug dem på steder, hvor du ikke må svejse eller bore.

3. Monteringsværktøj til køretøjer
Gummibelagte magneter giver en overlegen fastholdelse ved at øge overfladefriktionen uden at efterlade mærker eller ridser. Magneter dækket med gummi, hvor kontaktfladen til magnetadsorption er godt beskyttet mod ridser, Gummibelægningen gør det muligt at fastgøre og fjerne dem uden at beskadige lakken på biler, lastbiler eller campingvogne. Ingen behov for svejsning og boring, Du kan nemt montere eller fjerne den hurtigt uden at beskadige konstruktionen.

4.udendørs kameraer, sensorer og andet tilbehør, der hænger på
Neodymium-magneter er alle belagt med et tyndt ydre gummilag for at beskytte magneten mod det omgivende miljø. Gummibelagte magneter har diversificerede brugsscenarier, som kan bruges til montering med Fastgørelseskameraer og andet tilbehør, tilføjer mere bekvemmelighed til livet.

5. Montering af stiger med gummibelagte magneter
Gummibelagte magneter har gode egenskaber med hensyn til forskydningskraften, så når du ønsker at montere en stige lodret, er forskydningskraften den vigtigste faktor for at sikre sikkerheden.

6. Ophængning af instrumenter eller andre enheder
Disse magneter kan bruges hvor som helst, både til industriel brug og i husholdningen. Man skal blot være sikker på, at fastgørelsesfladen skal være magnetisk ledende.

7. Gummibelagte magneter til montering med fyrfadslys
Vores højtydende neodymmagneter har en meget høj fastholdelseskraft , når de anvendes til montering af fyrfadslys på biltaget, som kan bruges op til en topfart på 200 km/t .

8. Brug gummibelagte potmagneter til at hænge skilte op
Mange supermarkeder bruger gummibelagte potmagneter til at hænge skilte eller plakater op med. De giver et robust greb, mens de er i brug, og kan let fjernes, hvis det er nødvendigt.

9. I tunge døre og låse anvendes også gummibelagte neodymmagneter.
Gummibelagte neodymmagneter bliver et stadig mere populært valg til tunge døre og låse. Disse kraftige magneter kan give en overlegen styrke og holdbarhed i dørlåssystemer samt en større bevægelsesfrihed og brugervenlighed. Desuden beskytter deres gummibelægning dem mod elementerne, hvilket gør dem til et ideelt valg til udendørs anvendelser.

 


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Jiangsu

Placering
Kunshan