Katalog

Gummibelagte neodymium-magneter

23.04.2023 11:00

Gummibelagte neodymium-magneter

Svar på annoncen

Farven spiller også en rolle i gummidækkede neodymmagneter

Når du vælger magneter til en specifik anvendelse, er den anvendte belægningstype en vigtig faktor at tage hensyn til. Gummibelagte magneter har unikke fordele i forhold til andre typer belægninger. Forskellige farver af gummibelægning kan bruges til at forbedre magneternes æstetik eller ydeevne i visse anvendelser. Desuden giver disse farvede belægninger ekstra beskyttelse mod UV-stråler, hvilket gør dem ideelle til udendørs anvendelser.

Disse belægninger giver et bredt udvalg af farver lige fra rød og blå til grøn og gul osv. Forskellige farver kan have forskellige anvendelser afhængigt af anvendelsen. Dette gør dem til alsidige værktøjer til forskellige opgaver og industrier.

WZ Magnetics som producent af gummibelagte magneter tilbyder en række fordele, når de anvendes i forskellige applikationer. Gummibelægningen bidrager ikke kun til magnetens æstetiske appel. Men det giver også høj friktion og forhindrer glidning eller ridser på kontaktflader. Desuden spiller de forskellige farver af gummibelagte monteringsmagneter, der er tilgængelige for gummibelægninger, også en vigtig rolle i de faktiske anvendelser.

De fleste farver af gummibelagte magneter er sorte, men ikke alle farver af gummibelægning er sorte. Der kan også fremstilles andre farver i henhold til dine krav, f.eks. blå, rød, gul og orange. Hvid farve gummibelagt magnet bruges mest til dekoration på loftet, whiteboard osv. Da hvid farve er let at få sammen med andre farver. Røde og orange farver skiller sig ud, de kan bruges på de steder, hvor der er behov for at få nogens opmærksomhed.

Disse farverige belægninger er Rohs & Reach-kompatible og også ISO-9001 certificerede gummidækkede magneter producent. De er lige så gode som den sorte med hensyn til UV-bestandighed, anti-aging egenskaber osv. Vi er i stand til at lave andre farver belægning af gummibelagte neodym magneter efter krav fra den faktiske anvendelse.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Jiangsu

Placering
Kunshan