Katalog

Gummibelagte potmagneter fra Kina

24.04.2023 11:05

Gummibelagte potmagneter fra Kina

Svar på annoncen

Gummibelagte potmagneter kaldes også gummibelagte magneter, som er fremstillet af stærke neodymmagneter, holdbare ståldele og TPV-gummi. WZ Magnetics fremstiller et komplet sortiment af gummibelagte potmagneter til fastholdelse og hurtigere fastgørelse uden boring og svejsning.

WZ Magnetics er en leverandør af løsninger inden for magnetprodukter og tilbyder forskellige magnetiske produkter/systemer/løsninger til erstatning af traditionelle løsninger inden for fastgørelse, fastgørelse, fastholdelse osv.

Fokuseret på at levere de bedste magnetiske fastgørelsesløsninger. WZ Magnetics sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet, der er designet til at opfylde kundernes behov og krav. Vores virksomhed er forpligtet til at levere det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt, med uovertruffen kvalitet, innovation og service. Vi har erfaring med at yde fuld støtte fra prototyper til serier og med at opretholde et langsigtet kvalitetsniveau for serier i store mængder.

WZ Magnetics har et erfarent team, der har specialiseret sig i produktion af forskellige typer permanente magneter, herunder sintrede og bundne NdFeB-magneter, støbte og sintrede Alnico-magneter, sintrede SmCo-magneter og relaterede magnetiske samlinger.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Jiangsu

Placering
Kunshan