Katalog

Tekstilprodukter til hotel- og restaurationsbranchen

17.03.2023 00:00

Tekstilprodukter til hotel- og restaurationsbranchen

Svar på annoncen

DPF TEXTILE er en førende producent og eksportør af tekstilprodukter af høj kvalitet til hotel- og restaurationsbranchen over hele verden.

Shanghai DPF Textile Co.,Ltd blev etableret i 2006. En af de bedste kinesiske engrosleverandører. Vores hovedvirksomhed er at levere hoteller og andre virksomheder lokalt og rundt om i verden med alle slags produkter, såsom bad / værelse / restaurant linned.

Vores velerfarne medarbejdere er klar til at imødekomme efterspørgslen fra kunder i over 100 lande og give dem perfessionel service til deres behov for at fremme deres virksomhed fra 3-5 stjernestandard.
Vores fabrik er beliggende i Nantong by, der dækker et areal på 30.000 SQM. Med i alt 200 medlemmer af medarbejdere. Vores produktionslinje bruger den nyeste teknologi i behandling og produktion af alle slags stoffer i et computerstyret kontrolsystem for perfektion af produktet på håndklædevæve, blegning, farvning. Alt sker med præcision og overholder ISO9001-produktcertificering.

Vi har med succes eksporteret vores produkter til Asien/Europa/Nordamerika/Sydamerika/Mellemøsten/Afrika og Oceanien. Vores mål er at udvide vores marked til hele verden, alle lande. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside eller e-mail for at udforske vores forretning på dit marked, og vi håber at høre fra dig snart.


Svar på annoncen

Kategori
Kontakter

Staten
Kina

Område
Shanghai