Katalog

Fructose, krystallinsk

06.03.2023 11:00

Fructose, krystallinsk

Svar på annoncen

Krystallinsk fruktose, er et ideelt sundt sødemiddel, der er fremstillet af majs. Det anslås at være ca. 20 % sødere end bordsukker og 5 % sødere end HFCS.

Produktets fortjeneste:
1) det er et naturligt sødemiddel i stedet for et kunstigt sødemiddel, da fruktose forekommer naturligt i frugt og grøntsager samt honning.
2) det har den højeste sødme blandt naturligt forekommende sukkerarter. Dens sødme er 1,3 til 1,8 gange så høj som saccharose. For at opnå den samme sødme kan dets forbrug reduceres sammenlignet med saccharose. Sødme er dens vigtigste egenskab i forhold til andre fordele. Dens sødme er ikke fast, men ændrer sig med temperaturen. Jo lavere temperatur, jo større er sødmen.
3) Smagsløgene i tungen opfatter fruktose først i forhold til glukose og saccharose, og opfattelsen forsvinder hurtigt. Det maskerer ikke smagsfrigivelsen af glukose og saccharose, da dets toppunkt for smagsfrigivelse forekommer før glukose og saccharose. Som følge heraf vil smagen af drikkevarer ikke blive forbedret og/eller opretholdt ved tilsætning af krystallinsk fruktose.
4) Det er ikke sandsynligt, at det omdannes til syre af streptokokker i mundhulen. I modsætning til saccharose vil det ikke blive udnyttet af streptokokker til at producere glucan og dermed hæmme dannelsen af tandkaries. Derfor kan det anvendes som sødemiddel i produkter til børn.
5) På grund af dets lave glykæmiske indeks stiger blodglukosen langsomt efter indtagelse og kræver mindre insulin end andre sukkerarter, hvilket er gavnligt for personer med type 2-diabetes og fedme.

Produktets anvendelse: Det anvendes almindeligvis som et nærende sødemiddel i fødevarer og drikkevarer. Det kan også bruges som fugtighedsbevarende middel i kosmetik.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Shanghai

Placering
No.201 Xin Jinqiao Road