Katalog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

16.11.2022 00:00

Brintgeneratorer til laboratoriebrug

Svar på annoncen

HX-300D/600D

Maskinen er udstyret med den avancerede Spe-teknologi (Solid Polymer Electrolyte), også kendt som PEM (Proton Exchange Membrane). Der produceres brint af høj renhed på op til 99,99 % ved elektrolyse af rent vand med en meget stabil brintudgangsstrøm og et meget stabilt tryk. Instrumentet har et stort digitalt display: H2-udgangsstrøm, H2-arbejdsbetingelser, H2-renhed, med 1 -. 6 timers tidsindstillingsfunktion, visning af resterende timer og minutter, alarmfunktion for lavt vandindhold, TDS høj funktion. Der er også en dvaletilstand med mulighed for kun at bruge ren brint eller brint og ilt sammen.

Apparatet har en vandstandsindikator og forskellige sikkerhedsfunktioner, der sikrer sikker brug. Inde i maskinen har vi installeret en meget effektiv renseanlæg, der renser vandet, og kunden behøver kun at udskifte vandet efter seks måneder. Disse maskiner med lang levetid kan producere brint i 5-10 år uden fejl, fordi der kun anvendes dele af høj kvalitet.

Hele maskinen er fremstillet af jern udenpå, hvilket gør den mere stabil og holdbar i brug. Fås i to farver, hvid og guld.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Shandong Province

Placering
Jinan