Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Konserveringsmiddel til kemiske fødevaretilsætningsstoffer til forskningsformål, på lager og sikkert at bruge.
Produktbeskrivelse
Konserveringsmiddel CAS 24634-61-5 Kaliumsorbat
Kemisk navn. Kaliumsorbat
Molekylær formel: C6H Molekylær formel: C6H7KO2
Molekylvægt: 150,22
Egenskaber: Hvide krystaller eller krystallinsk granulat
Hvide krystaller eller krystallinsk granulat
Vi kan også levere i pulverform
Kaliumsorbat er kaliumsaltet af sorbinsyre med den kemiske formel C6H7KO2. Den anvendes først og fremmest som konserveringsmiddel til fødevarer.
Kaliumsorbat er effektivt i en række forskellige anvendelser, herunder fødevarer, vin og produkter til personlig pleje.
Kaliumsorbat fremstilles ved at lade sorbinsyre reagere med en tilsvarende mængde kaliumhydroxid. Den resulterende kaliumsorbat kan krystalliseres fra en vandig ethanolopløsning.
Varenummer FCC-V/E202 Resultat
Mærkning Opfyldt standard Opfyldt standard
Udseende Hvid granulat eller pulver Hvid granulat
Testresultat 99,0 % - 101,0 % 100,71 %
Fri syre (som sorbinsyre) max 1 % Ikke påvist
Fri base (som K2CO3) max 1 % 0,7 %
Tungmetaller (som Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arsen (som As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Tørringstab ≤ 1,0% 0,38
Bly ≤ 2 ppm < 2 ppm
Smeltepunkt (som sorbinsyre) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Kviksølv ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehyder ≤ 0,1% 0,002%
Kaliumsorbatets rolle
Kaliumsorbat kan effektivt hæmme vækst og formering af skadelige mikroorganismer som f.eks. skimmelsvampe, gær og iltbakterier, Staphylococcus aureus og Salmonella, men er ineffektivt over for gavnlige mikroorganismer som f.eks. anaerobe bakterier.tive mikroorganismer såsom anaerobe bakterier og Lactobacillus acidophilus, næsten mere potent mod udvikling end mod sterilisering, hvilket effektivt forlænger fødevarernes holdbarhed og bevarer deres oprindelige smag
Kaliumsorbat Anvendelsesområder
1. Anvendes i vid udstrækning i fødevare-, kosmetik-, landbrugs- og andre industrier. Skimmel- og gærinhibitorer, fødevarer, fungicider, denatureringsmidler til tørring af olie, baktericider osv.
2. Sorbinsyre i alkohol og drikkevarer.
3. 3. sorbinsyre i sojasovs, sojasovsprodukter og pickles.
4. Sorbinsyre og kalium i akvatiske produkter.
5. Sorbinsyre i kød og pølser.
6. Sorbinsyre i friske grøntsager og frugter.
7. Sorbinsyre til konservering af bageriprodukter.
8. Sorbinsyre i konserves, konfekture og friske fødevarer.
9. Sorbinsyre i frisk ost.
10. Sorbinsyre i konservering af margarine.
11. Konserveringsmiddel til friske fødevarer, sorbinsyre i andre produkter.
Kategori
Tilbud
Staten
Kina
Område
Hubei
Placering
Wuhan