Katalog

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Kinas bedste producenter af automatiske støbemaskiner

Svar på annoncen

ZhuoJie maskiner fremstilling og salg af automatisk støbemaskine, fuldautomatisk støbemaskine er en slags ler sand støbning udstyr, hovedsagelig til produktion af bildele, mandehul dæksler, gråjern, duktilt jern støbegods såsom pumpe, høj effektivitet, hver af sandformen i 25 sekunder, spare arbejdskraft, og en arbejdstager til at overvåge arbejdet med maskinen, høj produktkvalitet, maskine presset ud af hårdheden af sandformen, fejlfri kasse.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. er beliggende i Linyi Mold videnskab og teknologi Industrial Park, filialen er beliggende i Suqian, Jiangsu, siden sin etablering i februar 2010, har været forpligtet til at give de fleste af små og mellemstore støbevirksomheder med høj intelligens, høj pålidelighed, høj pris ydeevne automatisk støbning udstyr. Virksomhedens ånd af "innovation, harmoni og win-win" forretningsfilosofi, altid holde sig til uafhængig forskning og udvikling design, og konstant anvende ny teknologi, nye materialer, ny proces, i støbning, især auto dele, hardware industrien, er blevet bredt anvendt og meget anerkendt, salg steget år for år, op til 90 millioner yuan om året. Som en højteknologisk industri har Linyi Zhuojie etableret et langsigtet samarbejdsforhold med Qingdao University of Technology, realisere "skole-virksomhedssamarbejde, industri-universitet win-win". Med den stærke støtte fra talenter og politikker har virksomhedens produkter vundet mere end 50 nationale patenter og vundet "National Foundry Equipment Innovation Award" og "SX26070 op og ned sand skydning automatisk modellering og National Foundry Equipment Innovation Award" udstedt af China Foundry Association. Den har ført an i opgraderingen af indenlandsk støbeudstyr.
For at sikre den høje stabilitet af udstyret, insisterer vi på at vedtage den internationale linje komponentleverandører, elektrisk brug Tysklands Siemens, pneumatisk vedtage Japan SMC, CKD dele, hydraulisk system vedtage Tyskland Rexroth, Japan olie forskning, osv., efter verifikation, markedets anerkendelse og støtte, i kundegruppen ændret fortiden af ondskabsfuld konkurrence på pris føre den godartede udvikling af støbeudstyr fremstillingsindustrien.
I årenes løb glemmer vi ikke den oprindelige hensigt, nede på jorden, hårdt at gøre produkter og tjenester, i branchen for at vinde et omdømme. Som udstyr leverandører, vi ved, at succesen af enhver præstation fra alle kunder og udvikling, derfor vil altid give højeste prioritet til kundernes interesser, vil vores salg og design personale lytte nøje til dine anmodninger og forslag, ikke til udstyr som det ultimative mål for salget, salgssucces, er kun begyndelsen af vores service, ZhuoJie efter 7 * 24 timer, Giv livslang teknisk support til kunderne. Dette er tillid til produktet, men også ansvarlig for kunden. Virksomheden har altid været at overholde den 100% kundetilfredshed af service formålet, for de fleste nye og gamle kunder til at give mere omfattende, tankevækkende, hurtig service. I fremtiden vil Linyi Zhuojie gå til verden med håndværkerånden af ekspertise og forynge landet med videnskab og teknologi.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
linyi

Placering
Luozhuang Mould Industrial Park