Katalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropylenglycol fra Østkina

Svar på annoncen

Umættet polyester, epoxy, polyurethanharpiks

Propylenglycol bruges ofte i elektroniske cigaretter for at forbedre smagen og skabe et bedre throat hit.

En flaske med aromatiseret "e-væske" til "dampning" viser propylenglycol som hovedingrediens. Propylenglycol bruges almindeligvis til at afisning af fly.

Propylenglycol anvendes også i forskellige spiselige produkter som f.eks. kaffebaserede drikkevarer, flydende sødemidler, is, piskede mejeriprodukter og sodavand.Fordampere, der anvendes til levering af lægemidler eller produkter til personlig pleje, indeholder ofte propylenglycol blandt ingredienserne. Propylenglycol anvendes som opløsningsmiddel i mange lægemidler, herunder orale, injicerbare og topiske formuleringer, f.eks. til diazepam og lorazepam, som er uopløselige i vand. Visse formuleringer af kunstige tårer, f.eks. Systane, anvender propylenglycol som ingrediens.Ligesom ethylenglycol kan propylenglycol sænke vands frysepunkt, og det anvendes derfor som afisningsvæske til fly. Vand-propylenglycol-blandinger, der er farvet lyserødt for at angive, at blandingen er relativt ugiftig, sælges under navnet RV- eller marine frostvæske.Propylenglycol anvendes ofte som erstatning for ethylenglycol i miljøvenlig frostvæske til biler med lavt toksicitetsniveau. Det anvendes også til vintersikring af rørsystemer i tomme bygninger. propylenglycol anvendes i veterinærmedicin som oral behandling af hyperketonæmi hos drøvtyggere. Glucose, som kan anvendes til dette formål hos ikke-drøvtyggere, er ikke effektivt, fordi det forbruges af de indbyggede mikrober i vommen. propylenglycol metaboliseres delvist i vommen til propianat, der kan anvendes som energikilde.

Resten absorberes i blodbanen og anvendes af leveren til glukoneogenese. C3H8O2Renhed99,95%UdseendeFarveløs, klar, hygroskopisk væskeKlasseAlmen lastCAS-nr.57-55-6H.S.-kode29053200EINECS-nr.200-338-0Moisture≤0.2Fri syre ppm≤75Ash ppm≤80Boiling Point188.2℃Molekylvægt76.09BRN NO.1340498Relativ massefylde1.0362(20℃, 4℃)Refraktion1.4329Flashing Point98.9℃(Luk) /107℃(Åben)ToxicitetLavtSmeltepunkt-60


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Anhui

Placering
Tongling