Katalog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Kulbaseret aktivt kul i pellets/granulat/pulverformet form til luft- og gasbehandling og vandbehandling

Svar på annoncen

Kulbaseret aktivt kul til adsorption af gas og væsker

Aktivt kul i pellets fremstilles ved at ekstrudere aktivt kul til cylindrisk formede pellets med en diameter på mellem 0,8 og 12 mm. Deres høje aktivitet og overfladeareal gør dem ideelle til mange dampfaseapplikationer.

Aktivt kul har særlige egenskaber, der gør det muligt at fjerne flygtige organiske forbindelser (VOC), lugte og andre forurenende gasser fra luften. Det anvendes hovedsagelig til behandling af røggas, såsom H2s, Co, CO2, N2, rensning af giftige gasser, gasbehandling, rensning af industri- og husholdningsvand, genvinding af opløsningsmidler osv

Granulært aktivt kul fremstillet ved dampaktivering af udvalgte kulkvaliteter.

Dette er et granulært aktivt kul med høj aktivitet, der fremstilles ved dampaktivering af udvalgte kvaliteter af bituminøst kul. Den perfekte balance mellem adsorption og transportporer giver optimal ydeevne i en lang række vandbehandlingsapplikationer. Det er et adsorbent med høj densitet, som er velegnet til en lang række anvendelsesområder, f.eks. rensning af drikkevand og industrielle procesvæsker.

Pulveriseret aktivt kul (PAC) defineres af ASTM som partikler, der passerer gennem en 80-masket sigte (0,177 mm) og mindre. Ved at variere fremstillingsbetingelserne skabes der interne porestrukturer, som giver unikke adsorptionsegenskaber, der er specifikke for hver produkttype. Valget af produkt til en specifik anvendelse vil variere på grund af forskellige urenheder og særlige procesbetingelser.

Den adsorptive kapacitet af pulveriseret aktivt kul (PAC) gør det ideelt til at fjerne en række forurenende stoffer fra vand, luft, væsker og gasser.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Hebei

Placering
Shijiazhuang