Katalog

Økologiske Schisandra bær

24.06.2022 00:00

Økologiske Schisandra bær

Svar på annoncen

Latinsk navn:

Specifikation: (100% helt naturlig, ingen konserveringsmidler tilsat)

Fugt: <18%

Urenhed: <1%

Aske: <3%

Pulver: 60-80mesh

Opbevaring: Opbevares på et køligt og tørt sted

Anvendelser: Anvendelse: Farmaceutisk, Kosmetik, Kosttilskud

økologiske schisandra bær er en populær traditionel kinesisk urt.

Kineserne har traditionelt brugt schisandra som en helkropsnærende tonic, der har alle fem smagsnuancer og støtter alle fem "elementer". For den kinesiske tankegang betyder det, at den støtter den generelle sundhed og funktionen af mange vigtige biologiske systemer. For den vestlige tankegang betyder det ofte, at urten eller botanikken hjælper os med at gøre os mere modstandsdygtige over for stress.

Fructus Schisandrae: Det første ord "Wu" betyder "fem". Det andet ord "Wei" betyder "smag", og det tredje ord "Zi" henviser til "frø".

Som urtens navn antyder, er Fructus Schisandrae et frø med fem smagsnuancer, som er sur, bitter, sød, skarp og salt.

"Fructus Schisandrae" er varm i egenskaberne. Den indeholder alle fem smagsnuancer." Frugtskallen er sød, det kødfulde væv er surt, og frøkernen er bitter og skarp. Alle disse dele har en salt smag. De fremherskende smagsnuancer i denne urt er dog sure og salte.

Fructus organic schisandra bær bruges i kinesisk medicin til at astringe lungerne og nære nyrerne. Den hjælper med at producere kropsvæske, standse svedtendens, konsolidere essensen og lindre diarré. Det kan også berolige hjertet og berolige sindet.

Forskel på sydlig og nordlig Schisandra chinensis

I Kina findes der to slags: sydlig Schisandra chinensis og nordlig Schisandra chinensis.

Det oprindelige sted for South Schisandra chinensi er Shaanxi og Hubei-provinsen. Jilin-, Heilongjiang- og Liaoning-provinsen er det vigtigste oprindelige sted for North Schisandra chinensis.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina