Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Tilbage til listen

Temperaturmåleapparater (Marathon MR) af FLUKE Process Instruments GmbH

Produktforespørgsel  

Datapaq AutoPaq Thermal Profiling System
Datapaq AutoPaq er et skræddersyet termisk profileringssystem til temperaturovervågning af processer til hærdning af maling, lim og fugemasse, der anvendes i bilmonteringsmarkedet.

AutoPaq tilbyder op til 20 målekanaler i et enkelt system og er det perfekte værktøj til at udføre detaljeret validering af hærdning af nye installationer eller optimering af eksisterende linjer til nye modeller. Med realtids RF-funktionen kan systemet også være det foretrukne valg til rutinemæssig live-overvågning af lakeringsoperationer som en del af standard QA-procedurer.

Datapaq CoilPaq Thermal Profiling System
Datapaq CoilPaq anvendes i overfladebelægningslinjer til at overvåge temperaturprofilen for spolebåndet på forskellige punkter i bredden, mens det føres gennem ovnen. CoilPaq's design gør det muligt at placere dette instrument på den bevægelige spole uden at stoppe linjen. Præcise temperaturaflæsninger begynder straks, når termokoblerne kommer ind i ovnen, og de foretages med høj hastighed for at opnå optimal opløsning.

Datapaq MonoPaq2 Thermal Profiling System
Datapaq MonoPaq2 er et skræddersyet ovnprofileringssystem, der er designet specielt til overvågning af hærdningsprocessen af overfladebehandling af aluminiumsflasker, aerosoler og sammenklappelige rør i Monoblock-ovne. Dette system er baseret på den unikke, mindre micro Q18-datalogger og gør det nu muligt at overvåge både Monoblock OBO-stiftlinjer og IBO-kurvelinjer.

MonoPaq2 er en videreudvikling af den oprindelige Datapaq MonoPaq, men med sin reducerede størrelse og forbedrede monteringsmekanisme er den nemmere og hurtigere at installere på OBO Pin-linjer og IBO-kurvelinjer.

Datapaq StenterPaq Thermal Profiling System
Datapaq StenterPaq giver dig mulighed for at overvåge temperaturprofilen for dit stof, mens det passerer gennem spændetrøje/spændetrøjeovne. Det kombinerer den nyeste dataloggerteknologi med termisk beskyttelse og analytisk software for at sikre, at din proces holdes inden for de specificerede tolerancer. StenterPaq er designet til enten at blive støttet af stoffet eller af spændetøjskrogene, så kun termoelementspidserne rører stoffet. Den kan bruges på en lang række materialer fra glat stof til tunge, dybe tæpper med dyb luv.

Datapaq RotoPaq termiske profileringssystemer
Datapaq RotoPaq-systemerne er specielt designet til brug i rotationsstøbningsapplikationer i forbindelse med fremstilling af plastprodukter til private og kommercielle formål. De kan bruges under hele opvarmnings- og afkølingscyklussen i rotomoldingprocessen til at overvåge live-processens temperaturdata.

Datapaq WicketPaq Thermal Profiling System
Datapaq WicketPaq er et skræddersyet termisk profileringssystem, der er designet specielt til temperaturovervågning af metalplader og omgivelsestemperaturer i forbindelse med fremstilling af tredelte dåser i wicket-ovnen. Data indsamlet af WicketPaq-systemet giver dig mulighed for at bekræfte enten trykblæk- eller lakhærdningstemperaturer inde i wicket-ovnen.

Datapaq Thermal Profiling System til fysisk dampudfældning
Med Datapaq Thermal Profiling System til fysisk dampudfældning (PVD) kan du justere og overvåge din termiske profil i ovncyklussen i PVD-processen og opnå de præcise temperaturer på produktet, der kræves for at opnå en ekstremt holdbar og glat produktfinish.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Temperaturmåleapparater

Temperaturmåleapparater (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus håndholdt infrarødt termometer til høje temperaturer er designet til at opfylde kravene til procesydelse i mange industrielle applikationer, herunder meget krævende varm...

Datapaq® Profileringssystemer til varmebehandling af ovne

Datapaq Furnace Tracker til varmebehandling af metaller fra Fluke Process Instruments indeholder Datapaq TP6 dataloggeren, valg af termisk barriere (Datapaq TB40 eller TB49), termoelementer og vore...

Datapaq®-undersøgelsessystemer til ensartethed af ovntemperaturer

Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) Systemet fra Fluke Process Instruments har valg af datalogger (TP6 eller XDL12), valg af termisk barriere (TB45 eller TB46), termoelement...

Datapaq® ovnsystemer til måling af temperaturprofiler

Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems fra Fluke Process Instruments indeholder Datapaq TP6 og Datapaq DP5 dataloggere, hundredvis af applikationsspecifikke termiske barrierer, termoel...

Temperaturmåleapparater (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® tilbyder Oven Tracker® XL2 System, den nyeste generation af Oven Tracker-systemer til robust, omfattende, intelligent og brugervenlig ovntemperaturprofilering

Insight...