Katalog

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Tilbage til listen

Gearmotorer med drevstyring og pulsgenerator (Smart Line E250) af Ruhrgetriebe KG

Produktforespørgsel  

Fordele
Overalt, hvor der er behov for variable hastigheder, forskellige drejningsmomenter eller positionsnøjagtighed, anvendes drevsystemerne i Smart-serien. Vores komplette systemer bestående af elmotor (asynkron- eller synkronmotor), gearkasse (snekke- eller planetgear) og intelligent drevstyring kan frit tilpasses kundens krav og deres respektive anvendelse. Uanset om det drejer sig om simpel hastighedsregulering via et potentiometer eller problemfri integration i produktionssystemer med forskellige feltbusser - Smart-serien giver dig den rigtige løsning til enhver situation. Men selv uden eksterne styringer kan mange procestrin og parametre allerede implementeres af den integrerede soft-PLC med drevsystemet. Afhængigt af positionsnøjagtigheden og anvendelsen er det muligt enten at bruge drevcontrollerens styringsteknologi, som muliggør et drejepositionsområde på 1:200, eller at tilslutte en pulsencoder til motoren.
Med over 10 forskellige geartyper og mere end 70 forskellige varianter kan der findes innovative løsninger inden for momentområder mellem 5 og 165 Nm.


Valgmuligheder
For dem, der foretrækker manuel styring, er der et bredt udvalg af membrantastaturer, håndholdte styreenheder eller et touchpanel som ekstra tilbehør. Parametrering eller idriftsættelse kan eventuelt udføres via pc-software eller en Bluetooth-grænseflade.


Produktrådgiver: Ihr Produktberater

Produktforespørgsel