Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Tilbage til listen

Særlige løsninger af NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

Produktforespørgsel  

Individuelle løsninger fra BLOHM til specielle maskinbyggerier

I specielle maskinbyggerier konstrueres og fremstilles individuelle systemer efter kundens ønsker i stedet for seriemaskiner. Produktionen af disse specialmaskiner stiller også høje krav til leverandørerne eller kræver individuelle maskindele og -elementer. BLOHM har taget denne udfordring op og fremstiller ud over standarddele af høj kvalitet også sofistikerede specialdele efter kundens ønsker. Virksomheden fra Büchen i Slesvig-Holsten har eksisteret siden 1934 og har gjort sig et navn som systemleverandør og producent af standarddele til kunder inden for maskin-, stanse- og støberibranchen. Alle produkter, uanset om det drejer sig om specialløsninger eller standarddele som f.eks. borebøsninger, fremstilles 100 % i Tyskland.
Specialmaskiner: Vi opfylder kundespecifikke krav

Til fremstilling af komplekse specialdele efter dine personlige specifikationer og krav råder vores erfarne medarbejdere over moderne og stærke maskiner, hvormed vi kan fremstille maskindele af alle bearbejdelige materialer. Moderne CAD-arbejdspladser er et solidt grundlag for implementeringen, som sammen med vores årtiers ekspertise bidrager til at skabe optimale resultater.
Kompetent rådgivning fra beregning til produktion

Er du på udkig efter en specialløsning, der er skræddersyet optimalt til din maskine eller proces? Så er BLOHM den rette partner for dig! Med mange års erfaring og solid knowhow er vi den rigtige kontakt, når det gælder specialmaskineelementer til specialmaskiner. Fortæl os dine idéer og krav, og vi vil med glæde gennemføre dem for dig. Personlig og professionel rådgivning i alle faser - fra beregning til produktion og installation - er en selvfølge for os.


Produktforespørgsel