Katalog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Tilbage til listen

Luftrenser (Mia Air) af HEAB Absaugtechnik GmbH

Produktforespørgsel  

Friskluftsteknologi af den nye generation Mia Air-luftrenseren er i øjeblikket et af de mest kraftfulde apparater på hele markedet og overbeviser med sin førende filterteknologi.
Filterudstyret består af et forfilter (manuel rengøring), et aktivt kulfilter af høj kvalitet til fjernelse af lugte og flygtige organiske stoffer og et HEPA-renrumsfilter i klasse H14 med 99,995 % separation (fjerner bl.a. de mindste partikler som fint støv, vira og bakterier).(fjerner bl.a. de mindste partikler
såsom fint støv, vira og bakterier).

Derudover ødelægger den mikrobielle belægning og UV-C-lyset vira og bakterier af alle slags fra den omgivende luft.
Flere luftskift i timen er mulige. (f.eks. 100 m² område = luften renses fuldstændigt 3-4 gange inden for en time*) Takket være Mia Airs praktiske paneldesign kan du nemt styre, hvilke omgivelsesbetingelser du foretrækker, manuelt eller med mobilappen.

Takket være den mobile brug med skjulte ruller kan filtersystemet bruges fleksibelt i dine rum som f.eks. mødelokaler, kontorer, klasseværelser, kantiner, værksteder, venteværelser osv.
. Optimer luftkvaliteten i dine lokaler, og reducer samtidig risikoen for infektion med patogener.
Vi har den professionelle løsning til dig!
Beskyt dig selv og andre med Mia Air!

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Filteranlæg

Patronfilter (PPF)

Systemerne er præcist afstemt til filtrering af de fineste partikler og støv fra luften, som genereres i mange bearbejdningsprocesser.

Tørre filtersystemer (ZSPF)

HEAB cyklonpose-pulsfiltersystem - ZSPF

Cyklonpose-pulsfiltersystemet er ideelt til separation af støv inden for mange anvendelsesområder. Næsten alle typer støv kan udskilles uden probleme...