Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Tilbage til listen

Datapaq® Solar Tracker® termiske profileringssystemer af FLUKE Process Instruments GmbH

Produktforespørgsel  

SolarPaq® temperaturprofileringssystemer er designet til specifik brug i solcelleproduktion (PV). Disse systemer, der består af brugervenlig Insight™-software, Datapaq® Q18-dataloggere, termiske barrierer i rustfrit stål, termoelementer med PTFE- eller mineralisolering og tilbehør, giver dig de værktøjer, der er nødvendige for at opnå det højeste produktionsudbytte.

Datapaq Q18-loggeren er udstyret med robuste, pålidelige og nøjagtige dataindsamlingskredsløb, tydelige statusindikatorer og et intelligent batteristyringssystem. Den har også start/stop-knapper, tids- eller temperaturtrigger, hukommelseskapacitet på 300.000 aflæsninger og måler brede temperaturområder fra -200°C til 1370°C/-328°F til 2498°F.

SolarPaq-profileringssystem til CiGs panelbelægning

SolarPaq temperaturprofileringssystemet til CiGs Panel Coating overvåger glassubstratet, mens det passerer gennem vakuumbelægningsprocessen. Kernen, DQ1840-dataloggeren, er anbragt i et kabinet i rustfrit stål, der er bearbejdet fra massivt materiale og kun 9 mm (0,35") tykt, med alle lysdioder og knapper forsænket for at beskytte mod varme under processen.

Dette system passerer gennem multikammerprocessen og måler temperaturprofilen fra op til 4 positioner på glasset; selv med plasmaet aktiveret. Denne funktion kombineret med den unikke termiske barriere af reflekterende plader gør det muligt at anvende systemet uden at forstyrre det normale produktionsflow.

SolarPaq-profileringssystem til antirefleksbelægning

SolarPaq-temperaturprofileringssystemet til antirefleksbelægning overvåger temperaturprofilen for solcelleceller, mens de passerer gennem plasmabelægningsprocessen uden forstyrrelser og dyre ændringer af cellebæreren.

På grundlag af vores forskning med de største udstyrsproducenter er dette profileringssystem designet til at passere gennem proceskamrene og måle celletemperaturerne, selv når plasmaet er aktiveret. Denne funktion kombineret med den unikke evne til at blive slidset direkte ind i en umodificeret celledrager gør det muligt at foretage temperaturprofilering uden at forstyrre det normale produktionsflow.

SolarPaq System til laminering

Datapaq SolarPaq-temperaturprofileringssystemet til vakuumlamineringsprocessen er en nem og hurtig løsning til temperaturovervågning uden behov for termokobler på slæb eller risiko for beskadigelse af lamineringsudstyret. Loggeren og de tilhørende termokobler placeres i lamineringsmaskinen sammen med det ark, der skal overvåges. Systemet passerer gennem laminatoren, og når det kommer ud, kan temperaturprofiloplysningerne downloades og analyseres.

SolarPaq-system til kontakttørring

Dette unikke SolarPaq-temperaturprofileringssystem til kontakttørringsprocessen kan bruges til at overvåge temperaturprofilen gennem ovne med en afstand på kun 10 mm (0,39 tommer). Ved at bruge den nye temperaturdatalogger DQ1840 med høj masse og lav højde gør dette system det unødvendigt at bruge en termisk barriere, hvilket sikrer, at optimering af tørringsprocessen er hurtig og nem.


SolarPaq System til kontaktbrænding

SolarPaq-temperaturprofileringssystemet til kontaktbrændingsprocesser anvender en radikal ny sondeklemme og muliggør nøjagtige og gentagelige målinger på en produktionscelle uden behov for limning eller opsætning af prøveemner. Cellen indsættes i holderen, og de specialdesignede termoelementer skydes derefter på plads efter behov.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Temperaturmåleapparater

Temperaturmåleapparater (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus håndholdt infrarødt termometer til høje temperaturer er designet til at opfylde kravene til procesydelse i mange industrielle applikationer, herunder meget krævende varm...

Datapaq® Profileringssystemer til varmebehandling af ovne

Datapaq Furnace Tracker til varmebehandling af metaller fra Fluke Process Instruments indeholder Datapaq TP6 dataloggeren, valg af termisk barriere (Datapaq TB40 eller TB49), termoelementer og vore...

Datapaq®-undersøgelsessystemer til ensartethed af ovntemperaturer

Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) Systemet fra Fluke Process Instruments har valg af datalogger (TP6 eller XDL12), valg af termisk barriere (TB45 eller TB46), termoelement...

Datapaq® ovnsystemer til måling af temperaturprofiler

Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems fra Fluke Process Instruments indeholder Datapaq TP6 og Datapaq DP5 dataloggere, hundredvis af applikationsspecifikke termiske barrierer, termoel...

Temperaturmåleapparater (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® tilbyder Oven Tracker® XL2 System, den nyeste generation af Oven Tracker-systemer til robust, omfattende, intelligent og brugervenlig ovntemperaturprofilering

Insight...