Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Tilbage til listen

Datapaq® Food Tracker® termisk profileringssystem af FLUKE Process Instruments GmbH

Produktforespørgsel  

Datapaq® Food Tracker® temperaturprofileringssystemerne består af en datalogger, en beskyttende termisk barriere og Insight-software. Med et Datapaq-system kan du garantere kvaliteten og sikkerheden af dit tilberedte kød, fjerkræ, bageriprodukter og spiseklare måltider.

Datapaq-systemer, der er designet til at modstå de hårdeste miljøer, rejser gennem ovnen eller fryseren sammen med fødevareproduktet og laver en komplet registrering af produkttemperaturerne. Du kan overvåge produkttemperaturen i hele tilberednings-/frysningscyklussen i enten statiske eller conveyorized ovne samt i dampkogere, frituregryderier og blæstfrysere.

Food Tracker Insight-software

Brug Insight-softwaren til at konvertere rå data til meningsfulde oplysninger om din proces, herunder øjeblikkelige rapporter om dødelighed. Dokumenter din proces for at øge produktiviteten samt formel dokumentation, såsom HACCP. Funktioner omfatter:

Procesanalyse: Beregn automatisk alle kritiske kontrolpunkter i processen for at opfylde dine HACCP-krav.
Letalitetsberegninger og rapportering: Anvend nøjagtige letalitetsberegninger for mikroorganismerisikoen i din særlige proces og dit produkt (Fo værdi), hvilket sikrer, at dine fødevarer er af højeste kvalitet.
Procesoptimering og fejlfinding: Find hurtigt den nøjagtige position af varme eller kolde punkter i ovnen og minimer produktionstab.
Rapportering: Generer certificerede og sporbare profilrapporter for at opfylde alle dine behov for HACCP-valideringsdokumentation.
Overvågning: Overvåg det nøjagtige øjeblik på din pc, når dit produkt når den nødvendige sikre tilberedningstemperatur.

MultiPaq21 datalogger

MultiPaq21-dataloggeren har op til otte kanaler (type T eller K), så du kan indsamle produkt- og omgivelsestemperaturer fra op til otte steder på én gang. Ved hjælp af fleksible termoelementkabler kan temperatursensorerne placeres præcist i produktet, på overfladen eller i luften. De kan registrere temperaturer, uden at dataloggeren eller dens masse påvirker sensorernes reaktionsegenskaber og dermed nøjagtigheden af målingerne.

Dataloggeren er designet til at kunne modstå de mest barske fødevareforarbejdningsapplikationer og er klassificeret til IP67 med specielle vandtætte termokoblingsforbindelser, der beskytter mod damp, vandbrusere og rutinemæssige rengøringsprocedurer. Loggeren kan gemme op til otte profiler, før den skal downloades.

Termiske barrierer
Datapaq termiske barrierer anvender den samme isoleringsteknologi som den, der anvendes i et flys "sorte boks", og de er indkapslet i et robust rustfrit stålkabinet, der er designet til at holde i mange år. Datapaq termiske barrierer kan modstå de hårdeste industrielle madlavningsmiljøer, herunder dampkogning, langvarig bagning ved høj temperatur eller endda lynstegning, hvor hele systemet er nedsænket i olie.

I modsætning til andre kommercielle systemer er der ikke behov for at beskytte dataloggeren inde i dit produkt. Da barrieren kan placeres væk fra produktet, vil produktets opvarmningsegenskaber ikke blive påvirket af overvågningsudstyret.

Termokobler

Termokobler (type T eller K) leveres med vandtætte stik og guldbelagte forbindelser for at give loggeren IP67-klassificering. Pålidelighed og nøjagtighed er garanteret i de mest fjendtlige miljøer, herunder damp, vand og kondensvand. Termokobler kan blandes, matches og udskiftes alt efter proces- og produkttype. Termokobbelkabellængder kan også tilpasses, så de passer til de nøjagtige krav til processen.

Tilbehør

For at supplere temperaturprofilering til fødevareforarbejdning tilbyder Datapaq en række tilbehør, herunder:

Med Food Tracker-radiotelemetriesystemetkan du i realtid se, hvad der sker med dit produkt under varmebehandlingsprocessen. Du kan sammenligne de faktiske produkttemperaturer med specifikationerne under processen og optimere cyklustiderne. Download brochuren Food Tracker Radio Telemetry System for detaljerede oplysninger.

Food Tray and Jiggaranterer gentagelighed af profilen i conveyorized processer. Fødevarebakken kan bruges uden at stoppe transportlinjen eller forstyrre produktionen. Food Trays er designet til små produkter som f.eks. kyllingernuggets. Thermocouple Jig er designet til brede conveyorized processer, f.eks. store bageriovne. Download brochuren Food Tray and Jig for detaljerede oplysninger.

Fugtighedssensoren måler både fugtighed og temperatur i processer på op til 200 °C/400 °F. Denne sensor er ideel til bageapplikationer, f.eks. til modning/prøvning, og også hvor fugtighedsmålinger kan bruges til at validere ovnstyring, optimere udbyttet og forbedre kvaliteten. Download brochuren Fugtighedssensor for detaljerede oplysninger.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Temperaturmåleapparater

Temperaturmåleapparater (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus håndholdt infrarødt termometer til høje temperaturer er designet til at opfylde kravene til procesydelse i mange industrielle applikationer, herunder meget krævende varm...

Datapaq® Profileringssystemer til varmebehandling af ovne

Datapaq Furnace Tracker til varmebehandling af metaller fra Fluke Process Instruments indeholder Datapaq TP6 dataloggeren, valg af termisk barriere (Datapaq TB40 eller TB49), termoelementer og vore...

Datapaq®-undersøgelsessystemer til ensartethed af ovntemperaturer

Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) Systemet fra Fluke Process Instruments har valg af datalogger (TP6 eller XDL12), valg af termisk barriere (TB45 eller TB46), termoelement...

Datapaq® ovnsystemer til måling af temperaturprofiler

Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems fra Fluke Process Instruments indeholder Datapaq TP6 og Datapaq DP5 dataloggere, hundredvis af applikationsspecifikke termiske barrierer, termoel...

Temperaturmåleapparater (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® tilbyder Oven Tracker® XL2 System, den nyeste generation af Oven Tracker-systemer til robust, omfattende, intelligent og brugervenlig ovntemperaturprofilering

Insight...