Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Til sikkerhedsapplikationer: PROFIsafe-enkodere

Nye PROFIsafe-enkodere baseret på Industrial Ethernet-platform.
Industrial Ethernet bliver stadig vigtigere inden for automatisering og især inden for funktionel sikkerhed. Baseret på sin egen modulære og højtydende Industrial Ethernet-enkoderplatform har Kübler allerede implementeret en PROFINET-enkoder. Nu præsenterer Kübler sin første sikre Industrial Ethernet-enkoder: den SIL3/PLe-certificerede Sendix S58 PROFIsafe.

Som det næste skridt i udvidelsen af den nye enkoderfamilie præsenterer Kübler den nye SIL3-certificerede Sendix S58 PROFIsafe-enkoder. Enkoderen transmitterer op til 15 bit safe eller op til 24 bit non-safe samt fuldt redundant multiturn-information på 12 bit safe. Takket være platformarkitekturen er dette realiseret i absolut samme design som F58 PROFINET-enkoderen. Sendix S58 PROFIsafe er udstyret med de nyeste profiler (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profile v2.6, PROFIdrive profile v4.2, ENCODER profile v4.2,).
Enkoderen svarer til Encoder Class 4 og leverer de indsamlede måle- og diagnosedata via standardsikkerhedstelegrammerne 36/37. Med den integrerede webserver er den nye Sendix S58 100 % fremtidssikret. Hos Kübler har Sendix-mærket altid stået for det højeste niveau af robusthed og pålidelighed. Takket være den robuste lejestruktur i Safety-LockTM-designet og den høje beskyttelsesgrad op til IP67 er de nye PROFIsafe-enkodere velegnede til næsten enhver applikation.

Platformskonceptet inden for funktionel sikkerhed giver særlige fordele
S58 multiturn-enkoderne er udstyret med multiturn-gear. På grund af det nye design, uden det klassiske feltbusdæksel, er de nye enkodere pladsbesparende og derfor ideelle selv til de mest trange installationspladser. Særlige kundekrav kan også implementeres; både på firmware- og hardwaresiden: fra specielle standardkonfigurationer, ekstra telegrammer, godkendelser (Ex 2/22), overfladebeskyttelse til ekstreme krav, til valgfrie funktioner.
For Kübler er "fremtidssikring" en særlig egenskab ved denne nye Industrial Ethernet-platform. Nye firmwareversioner kan installeres direkte via en opdatering. Det sker hurtigt og nemt via den integrerede webserver i enkoderen. Det giver brugerne mulighed for at opfylde fremtidige krav i applikationen. Denne funktion afrundes også med brugen af de seneste / nyeste protokolstakke, som dermed bringer betydeligt flere funktioner med sig.

Applikationer

Generel maskinteknik, lagerlogistik, teaterindustri, kraner, havnekraner, intralogistik - AGV'er, stablerkraner, transportteknologi, løfte- / sakseborde, robotteknologi, skibsfart.

Flere nyheder

Vi glæder os til at se dig på

Sindex-messen i Bern


Hal 3.2 | S...

MålehjulsystemerSystemer til hastighedsmåling, positionsregistrering og måling...

Takket være tidlige teknologidiskussioner er der opstået en fremtidssikret løsning med merværdi.
Egnede roterende enkodere, trådaktiverede enkodere og LCD touch displays til din applikation.
Den modulære Sendix Plus-encoderplatform gør katalogprodukter til applikationer