Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2011

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2011

15.10.2021 01:10

IO-Link - Døråbner til industri 4.0

Egnede roterende enkodere, trådaktiverede enkodere og LCD touch displays til din applikation.

IO-Link bliver mere og mere etableret på markedet - og tendensen er stigende. IO-Link anvendes i dag i værktøjsmaskiner, produktionslinjer, intralogistik og pakkemaskiner. IO-Link står for enkelhed, omkostningsreduktion og som en indgang til implementering af fremtidige Industri 4.0-koncepter. IO-Link-produkter fra Kübler åbner nye muligheder for din applikation. Lad os gøre dine eksisterende eller nye maskiner/anlæg fremtidssikret. Vores IO-Link-eksperter rådgiver dig gerne.

Dine fordele med IO-Link-produkter fra Kübler

Tids- og omkostningsbesparelser
IO-Link-produkter er allerede mærkbare ved installation / idriftsættelse. Takket være den ufølsomme overførsel af IO-Link-kommunikationen anvendes enkle og ikke-afskærmede kabler til dette. Kübler-produkterne tilsluttes ved hjælp af standardiserede M8- eller M12-industrielle stikkontakter. For intelligente sensorer kommer parameterdataene direkte fra styringen og skal derfor ikke parametreres manuelt. Resultatet er en maskine, der hurtigere er klar til drift.
Effektiv produktion takket være Smart Sensor Profile
Brugerne kan fleksibelt og hurtigt optimere deres maskiner eller hele produktionen efter deres behov/krav under den løbende drift. Dette er muligt med Smart Sensor Profile fra IO-Link. Takket være foruddefinerede profilklasser og de tilsvarende gemte funktionsblokke kan udskiftning af en sensor eller skift til en anden sensorteknologi i samme profilklasse eller andre justeringer af de målte værdier gennemføres hurtigt og nemt.

Kan anvendes uafhængigt
Ved at anvende IO-Link vælger du en standardiseret og feltbusuafhængig grænseflade, der muliggør direkte kommunikation fra styringen til det laveste automatiseringsniveau som en punkt-til-punkt-forbindelse. IO-Link-mastere kan således bruges til at skabe netværk af en lang række IO-Link-enheder i næsten alle feltbus- og styresystemer.
Fjerndiagnostik og tilstandsovervågning
På grund af procesdataene fra en IO-Link-enhed, der leveres i klartekst, kan der skabes en dyb indsigt i processerne og applikationerne for serviceteknikerne. Som følge heraf kan reparationer iværksættes med forudseenhed, og der kan etableres nye vedligeholdelseskoncepter. Det har også en positiv effekt på fjernvedligeholdelsen, da denne lettere kan organiseres via IO-Link-kommunikation.

Industri 4.0 / IIoT ready
Netværksforbundne og intelligente produkter er en forudsætning for Industri 4.0. Kübler IO-Link-produkter De er i stand til at sige: "Hvem er jeg? Hvor er jeg? Hvordan har jeg det?". Senosren skal ud over den klassiske måleopgave og overførsel af måleværdier også medbringe andre funktionaliteter til netværksdannelse af produkterne og indsamling eller overførsel af yderligere oplysninger. Med IO-Link understøttes de "Industry 4.0 / IIoT ready features" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability), som Kübler har defineret, fuldt ud.

Effektiv produktion takket være Smart Sensor Profile
Brugerne kan fleksibelt og hurtigt optimere deres maskiner eller hele produktionen til deres behov/krav under den løbende drift. Dette er muligt med Smart Sensor Profile fra IO-Link. Takket være foruddefinerede profilklasser og de tilsvarende gemte funktionsblokke kan udskiftning af en sensor eller skift til en anden sensorteknologi i samme profilklasse eller andre justeringer af de målte værdier gennemføres hurtigt og nemt.

Fjerndiagnostik og tilstandsovervågning
På grund af procesdata fra en IO-Link-enhed, der leveres i klartekst, kan der skabes en dyb indsigt i processerne og applikationerne for serviceteknikerne. Som følge heraf kan reparationer iværksættes med forudseenhed, og der kan etableres nye vedligeholdelseskoncepter. Det har også en positiv effekt på fjernvedligeholdelsen, da denne lettere kan organiseres via IO-Link-kommunikation.

Flere nyheder

Den modulære Sendix Plus-encoderplatform gør katalogprodukter til applikationer