Katalog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP-kapselmateriale til vinflasker aluminiumslegering 8011

Svar på annoncen

Hongchang Aluminum leverer aluminiumsplader og -spoler til fremstilling af flaskehætter, som er ideelle materialer til PP-hætter til whiskyflasker og andre drikkevareflasker. Det har fremragende fugtbestandige, anti-udsivning og anti-forfalskning egenskaber, hvilket gør det virkelig sikkert, sundt, hurtigt og miljøvenligt, hvilket øger produktets merværdi.

Produktionen af PP-flaskehætter har strenge krav til materialets styrke, forlængelse og dimensionelle afvigelse, ellers vil der forekomme revner eller folder under behandlingen. For at sikre, at det er nemt at trykke, efter at flaskehætten er formet, skal overfladen på flaskehættematerialet være glat. Ingen rullemærker, ridser og pletter. Almindeligt anvendte legeringer inkluderer 8011-H14, 8011-H16 osv. Aluminiumsflaskekapselmaterialer kan produceres ved varmvalsning, kontinuerlig støbning, kontinuerlig valsning eller koldvalsning.

PP-flaskekapselmaterialefunktioner:
1. Let vægt.
2. Grøn, miljøvenlig og let at genbruge.
3. Har fremragende barriereegenskaber.
4. Har god formbarhed
5. Smukt udseende og lys dekoration.
8011 aluminiumslukkeplader bruges til at fremstille skruelågssystemer til flasker og andre beholdere og er et af de vigtigste produkter på markedet for aluminiumsemballage. Aluminiums lufttætte og lystætte egenskaber og nemme formning og dekoration gør det til det foretrukne materiale til lukkede applikationer.

PP-låg af aluminium bruges til glasbeholdere, herunder mineralvand, naturligt vand, ikke-alkoholiske og alkoholiske drikkevarer, kosttilskud og juiceprodukter.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
henan

Placering
No. 14, Business Outer Ring Road