Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

China Inspection Services - Overvågning af containerlæsning

Svar på annoncen

Fuld kontrolservice Leverandørrevision Inspektion før produktion Inspektion under produktion Inspektion før forsendelse Overvågning af containerlæsning

Lastetilsyn
Lastetilsyn iværksættes på fabrikker, lagre eller lastesteder hos afsendere. For at kontrollere kvaliteten og mængden af forsendelsesprodukter for at sikre, at forsendelsesprodukterne er af god kvalitet og korrekt mængde. I mellemtiden skal inspektørerne overvåge hele forsendelsesprocessen for at sikre, at containerne er i god stand og korrekt læsset.
For de forskellige produktkategorier udarbejder vi en specialiseret tjekliste baseret på kundernes krav og vores erfaring. Og vores inspektør vil kontrollere varerne strengt i henhold til tjeklisten og den godkendte prøve under inspektionsprocessen og gøre vores bedste for at reducere dine risici ved køb.
Vi giver dig resultatet, når inspektionen er afsluttet. Og inspektionsrapporten sendes til dig inden for 24 timer.
Mange handlende nyder vores kvalitetskontrolservice, ikke kun fordi vores inspektionsservice er omkostningseffektiv, men de ved også, at vi forventer QC. Vores kunder omfatter bl.a: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech osv.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Shenzhen

Placering
Guangdong

Slutdato
29.06.2024 23:50