Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Fuld kontrolservice/Kina Inspektionsagentur

Svar på annoncen

Guangdong Kina inspektion og test Co, LTD

Denne kontrol udføres i de meget tidlige stadier af produktionsprocessen (mellem 0 og 20%). Formålet med kontrollen er at inspicere procesparametrene og verificere, at det endelige produkt vil opfylde de ønskede kvalitetskrav.

Vi er mennesker, og mennesker begår naturligvis fejl, og det gør fabrikker i Kina også. Omkring halvdelen af fabrikkerne i Kina har produktionsproblemer. Hvis der ikke udføres et strengt kvalitetstjek, vil fabrikkerne producere i henhold til deres standard. Derfor er det en tids- og omkostningsbesparende proces at finde fejlene tidligere, for hvis man finder ud af problemerne, når alle varerne er færdige, vil det spilde masser af tid og penge at revidere dem. Vores erfaring er, at vi lavede en kvalitetskontrol, mens produktionen lige var gået i gang, og vi fandt ud af, at den farve, fabrikken havde brugt, var helt anderledes end den, kunden ønskede. Det er en stor fejl. Efter kontrollen reviderede fabrikken farven med det samme. Hvis vi udførte en kvalitetskontrol, efter at produkterne næsten var færdige, kunne det være et stort problem, og forsendelsen ville blive forsinket på grund af revisionen af de problemer, der blev fundet ved kvalitetskontrollen.

Så det anbefales kraftigt at udføre en kvalitetskontrol i den tidlige fase af produktionsprocessen. Denne kvalitetskontrol er påkrævet i Kina, især for at undgå misforståelser og fejl i den videre produktionsproces.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
Shenzhen

Placering
Guangdong

Slutdato
29.06.2024 23:50