Katalog

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbo diesel påhængsmotor 50 hk

Svar på annoncen

NY Yanmar Dtorque 111

Den kompakte Dtorque 111 er designet til at revolutionere markedet for små arbejdsbåde, hvor dens forventede levetid på langt over 10.000 timer er mindst dobbelt så lang som for en sammenlignelig påhængsmotor.

Dtorque 111 er en bemærkelsesværdig jævn og støjsvag dieselmotor, der leverer 50 hk til propellen med et fantastisk drejningsmoment på 111 Nm ved kun 2.500 o/min. Det er betydeligt bedre end de nyeste 70 hk 4-takts benzinmodeller og mere end nok til hurtigt at accelerere de fleste småbåde op på flyvehøjde med masser af kraft i bunden til tunge opgaver.

Dtorque er det ideelle valg, hvis du driver eller administrerer
  • arbejdsbåde
  • sikkerheds-/redningsbåde
  • fiskerbåde
  • statslige og havnemyndigheders fartøjer
  • passagerbåde
  • superyacht-tendere


Øget sikkerhed
Diesel er mindre brandfarligt end benzin, og derfor er Dtorque det sikreste valg til potentielt farlige miljøer, som f.eks. i olie- og gasindustrien. Operatører af superyachter og krydstogtskibe vil f.eks. også drage fordel af de tids- og omkostningsbesparelser, der er forbundet med at have færre brandsikkerhedsforanstaltninger og regler.

Derudover er der kun én type brændstof at administrere, hvilket er mere tilgængeligt i havne over hele verden. Dtorque overgår også EU's RDC Stage II-emissionsregler, men er endnu ikke EPA-kompatibel.

Lav støj og vibration
Dtorque har en tocylindret, common rail, turboladet dieselmotor, der bruger et unikt system med dobbelte modroterende krumtapaksler i en aluminiumsblok. Denne teknologi, med sit patenterede "Spaceball"-design, hjælper med at reducere vibrationer og støj.

En anden fordel ved disse krumtapaksler er manglen på roterende og styrende momenter. Det resulterer i mindre træthed under motorens

drift

.


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
Aceh

Placering
Banda Aceh

Slutdato
31.01.2025 10:00