Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT PHASED ARRAY FEJLDETEKTOR

Svar på annoncen

Den kraftfulde næste generation af PAUT-inspektioner er ankommet med Mentor UT Phased Array Flaw Detector. Tag gætteriet ud af ultralydsfejlinspektioner ved hjælp af det mest nøjagtige og intuitive værktøj på markedet i dag.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, et Baker Hughes-forretningsprodukt (tidligere GE Inspection Technologies), er en kraftig, tilsluttet ultralydsfejldetektor optimeret til korrosions- og erosionskortlægning af procesbeholdere, rør og tanke.

Mentor UT bringer kraften i array-inspektion til daglig brug med en intiutiv berøringsskærmgrænseflade og tilpassede inspektionsapplikationer ("apps"). Brugerne kan oprette deres egne apps eller bruge de forudinstallerede apps og tilpasse brugergrænsefladen fuldstændigt til deres behov. Enhedens opsætning og kalibrering er nem at lære og kan spare uddannelsesomkostninger, samtidig med at produktiviteten øges.

Hele UT-fejldetektorsystemet er anbragt i en handskevenlig touchscreen-tablet, der er lige så nem at bruge som en smartphone. Den forudindlæste Mentor Create-software kan tilpasses fuldt ud og giver mulighed for brugerdefinerede menuer og workflows (apps) til trinvis vejledning gennem inspektionsprocessen - fra kalibrering til placering af sonden til analyse. Trygge og veluddannede brugere betyder, at selv de mest komplekse inspektioner udføres konsekvent hver gang.

Mentor UT er det første ultralydsprøveapparat, der nemt tillader trådløs forbindelse og live streaming, så inspektører kan få en second opinion i realtid, når de har brug for det. Den samme trådløse cloud-forbindelse gør det muligt for Mentor UT at fjerngenerere omfattende inspektionsrapporter på brugernes desktops med et klik på en knap.

Med Mentor UT kan du forvente
  • Højtydende design: kraftfuld 32:32 phased array-fejldetektor (kan opgraderes til 32:128) med konventionel UT-kanal og 20 kHz pulsrepetitionsfrekvens (RPF)
  • Robust holdbarhed: kan modstå barske miljøer med en IP65-holdbarhedsklasse
  • Mere produktive kvalitetsinspektioner: brugerdefinerede inspektions-"apps" eller forudinstallerede apps på enheden skræddersyet til dine behov
  • Kompatibilitet uden sidestykke: kan nemt parres med GE's brancheførende lineære DM-sonder med to elementer til korrosionsinspektion, lineære array-sonder til svejse- og kompositinspektion og en lang række kommercielt tilgængelige scannere
  • Intuitiv betjening: handskevenlig, brugerdefinerbar berøringsskærm og indbygget trådløs forbindelse og dataeksport for at strømline rapportering og analyse (offline analysesoftware inkluderet)
  • Spar tid og ressourcer: specialiserede workflows forenkler komplekse inspektioner for øget effektivitet og lettere oplæring

Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
Jawa Timur

Placering
Surabaya

Slutdato
31.12.2024 09:00