Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENSOR, TIL SALG!!!

Svar på annoncen

Planmeca ProMax 3D er en produktfamilie, der består af enestående alt-i-en-enheder. Med tre forskellige typer tredimensionel billeddannelse - samt panorama-, ekstraoral bitewing- og cephalometrisk billeddannelse - kan disse intelligente produkter opfylde alle dine behov for maxillofacial billeddannelse.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-enheden er konstrueret til at levere alsidige 3D-billeddannelsesfunktioner med innovative funktioner som bevægelseskorrektion og en standard lavdosis billeddannelsesprotokol - hvilket gør den ideel til generel tandpleje, endodonti og meget mere.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-enheden er et kraftværk inden for 3D-billeddannelse, der giver et udvidet billede af maxillofacialområdet ud over tandsættet, lige fra visualisering af bihulerne til indfangning af de mindste knoglestrukturer i ørerne. ProMax 3D Plus er designet til at understøtte panoramiske, cephalometriske og 3D-billeddannelsesapplikationer - med en endodontisk billeddannelsestilstand, der fanger små anatomiske detaljer i høj opløsning - og er en multifacetteret 3D-enhed, der leverer det ultimative inden for diagnostisk nøjagtighed og kontrol. Plus, med Planmeca CALM-teknologi til fjernelse af artefakter forårsaget af bevægelse, kombineret med Ultra Low Dose 3D-billeder ved dramatisk reducerede patientdoser, tilbyder denne alt-i-en CBCT-enhed en positiv patientoplevelse fra start til slut.
Seamless. Designet med et unikt SmartPan-system, der gør det muligt at tage 2D- og 3D-billeder med den samme sensor
Tilgængelig. Udstyret med ansigt-til-ansigt-patientpositionering til stående, siddende og kørestolsbrugere
Innovativ. Har patenteret SCARA-teknologi (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) til ubegrænset bevægelse under roterende maxillofacial billeddannelse
Alsidig. Har et maksimalt synsfelt på Ø20x10 cm med en enkelt scanning
Kompatibel. Understøtter Mac OS/PC-funktionalitet med Planmeca Romexis-softwaren, der kan styre et helt CAD/CAM-workflow

Promax, der blev opgraderet til 3D CBCT. Dimax 4 er den seneste tilgængelige version til 2D.


Svar på annoncen

Kategori
Vi har brug for

Staten
Indonesien

Område
Jakarta

Placering
Jakarta

Slutdato
31.12.2024 08:40