Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NY

Svar på annoncen

Leica Absolute Tracker AT960 er en robust, alt-i-en lasertracker, der passer i en enkelt flightcase. Den tilbyder dynamisk højhastighedsmåling som standard og er en komplet løsning til 6DoF (six degrees of freedom) sondering, scanning og automatiseret inspektion samt reflektormåling.

AT960 er en ny generation af bærbare CMM-systemer baseret på gennemprøvet teknologi, og den forener 6DoF-funktionaliteten, der blev introduceret med Leica Absolute Tracker AT901, med den bærbarhed og brugervenlighed, der leveres af den kompakte Leica Absolute Tracker AT403. Resultatet er en yderst sofistikeret, men brugervenlig løsning til måling af store volumener, der vejer mindre end 14 kg.

AT960 lasertrackeren kan nemt transporteres, pakkes hurtigt ud og tændes på få minutter for at levere højtydende målinger næsten overalt. Dynamiske funktioner og fleksibel funktionalitet giver brugerne absolut hastighed, nøjagtighed og bærbarhed.

Med trådløs kommunikation og mulighed for batteridrift gør AT960's integrerede teknologidesign, at langvarige opsætninger hører fortiden til. Leica Absolute Interferometer (AIFM) muliggør nøjagtig højhastighedsmåling på et bevægeligt mål, mens den innovative PowerLock-funktion sikrer, at en afbrudt stråle øjeblikkeligt genetableres uden brugerindgriben, hvilket reducerer operatørens arbejdsbyrde og krav til oplæring. Intuitive touch-screen kontroller minimerer risikoen for brugerfejl, hvilket sparer tid, kræfter og penge. Kontrol- og kompensationsarkitektur betyder, at grundlæggende justeringer kan foretages i marken, mens robust design garanterer drift efter specifikation med minimal kalibrering og service


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
Jawa Timur

Placering
Surabaya

Slutdato
28.12.2024 09:00