Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

BRUGT LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Svar på annoncen

Sensorfusion af GNSS, IMU og et kamera skaber Visual Positioning-teknologi, hvilket resulterer i en GNSS RTK-rover, der er så kraftfuld, at den gør det muligt at måle, hvad du ser.

GS18 I har alle funktionerne fra Leica GS18 T: Ud over visuel positionering kan brugerne f.eks. kortlægge punkter med enten vippet eller nivelleret stang.

Vi præsenterer Leica GS18 I, en alsidig GNSS RTK-rover til landmåling med visuel positionering. Den er designet til professionelle landmålere, så de nemt og præcist kan måle punkter, som tidligere ikke kunne måles med en GNSS-rover. Nu kan du hurtigt tage billeder af stedet og måle punkter ud fra dem, enten i marken eller senere på kontoret. Med GS18 mener jeg billeddannelse.

Sensorfusion af GNSS, IMU og et kamera skaber sammen visuel positioneringsteknologi, hvilket resulterer i en GNSS RTK-rover, der er så kraftfuld, at den gør det muligt at måle, hvad du ser. GS18 I har alle funktionerne fra Leica GS18 T: Ud over visuel positionering kan brugerne f.eks. kortlægge punkter med enten vippet eller nivelleret stang.
Måle punkter med blokeret udsyn til himlen mere effektivt og nemt.
Optag punkter, du ikke kunne nå før med en GNSS-rover.
Få mere fleksibilitet og kontrol uden at skulle bruge ekstra tidskrævende udstyr.
Kortlæg hundredvis af punkter med nøjagtighed som i en landmåling på få minutter.
Optag scenen hurtigt, og beslut senere, hvad der skal måles - selv hvis scenen efterfølgende ændrer sig eller forsvinder.
Tryk på et billede for at måle et punkt i marken eller på kontoret.
Hurtigt og grundigt, så du får alle detaljer med.


Kortlægning og opmåling er lige blevet enklere, sikrere og mere effektiv end nogensinde før. Mød Leica GS18 I GNSS RTK rover med visuel positionering. Med den kan du ubesværet måle punkter, som du ikke kunne nå før. Optag stedet med GS18 I, og kortlæg punkter fra billeder. En GNSS RTK-rover, der er så innovativ, at du kan måle facader og hjørner nøjagtigt uden at skulle skifte værktøj. Når du har indfanget stedet, kan du måle hver eneste detalje, når du vil.

Innovativ
Leica GS18 I er en nøjagtig og brugervenlig GNSS RTK-rover. Den bruger en meget innovativ visuel positioneringsteknologi baseret på problemfri integration af GNSS, IMU og et kamera. Det giver dig mulighed for at måle opmålingspunkter i billeder på stedet og på kontoret. Opret punktskyer fra optagne data med Infinity for at udvide mulighederne yderligere.

Hurtig
Designet til at måle store mængder punkter effektivt. Leica GS18 I giver dig mulighed for at tage billeder og måle hundredvis af punkter på få minutter, også på steder, hvor der ikke er fysisk adgang. Ved at bruge billeder til at måle disse punkter kan du reducere den tid, der bruges på stedet, og skære ned på omarbejdet: Når du først har taget billeder af stedet, har du målt alle detaljer.

Alsidig
Billedbehandling har ændret spillereglerne. Ved at kunne måle det, du ser, kan du nu nå steder, du ikke kunne før, uden at skulle skifte værktøj eller klatre gennem forhindringer. Det giver dig fleksibilitet i marken, frigør udstyr og mandskab og maksimerer virkelig produktiviteten i dine projekter, hvilket resulterer i øget fortjeneste.

Pris $2.700


Svar på annoncen

Kategori
Tilbud

Staten
Indonesien

Område
Jawa Timur

Placering
Surabaya

Slutdato
28.12.2024 09:00