Katalog

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

19.05.2016 00:05

Haas’ gevind-/borecenter DT-1 fås nu med 20K-spindel

Det særdeles populære DT-1 gevind-/borecenter fra Haas Automation, Inc fås nu med en 20000 o/min. integreret direk

Det særdeles populære DT-1 gevind-/borecenter fra Haas Automation, Inc fås nu med en 20000 o/min. integreret direkte drevet spindel, som giver kunderne mulighed for at køre højere fødninger på små værktøjer og maskinforarbejdning ved høj hastighed.

Den valgfrie 20K-spindel er særdeles velegnet til arbejde, der kræver høje spindelhastigheder og er effektiv nok til at fræse materialer, der er svære at bearbejde. Den muliggør indvendig gevindskæring ved 5000 o/min. med op til fire gange større tilbagetrækningshastighed til reducering af cyklustider. Spindlen er drevet af et 11,2 kW vektordrevsystem, der yder et skæremoment på 21,7 Nm, og motoren er koblet direkte til spindlen for at reducere varme, øge kraftoverførslen og give fremragende overfladebearbejdninger.

DT-1 er et maskinforarbejdningscenter til lean produktion med et kompakt fodaftryk, der gør det muligt at placere flere maskiner ved siden af hinanden for at maksimere udnyttelsen af værkstedets gulvplads. Maskinen har et stort arbejdskonus på 508 mm x 406 mm x 394 mm og et T-slot-bord på 660 mm x 381 mm, men fylder alligevel meget lidt. Maskinen giver skæring/fødning på 30,5 m/min. ved højhastighedsfræsning, og den 20+1 sidemonterede værktøjsskifter skifter værktøj hurtigt, så tiden, hvor der ikke skæres, reduceres. Højhastighedsomstillinger på 61.0 m/min. kombineret med høje accelerationsrater forkorter cyklustiderne og øger produktionen.

Indvendigt plademetal med en stejl hældning i DT-1-enheden sikrer effektiv spånfjernelse. Ekstraudstyr i form af dobbelte spånsnegle transporterer spåner til udgangen bag på maskinen, så flere maskiner kan placeres tæt på hinanden.

170 l-kølemiddelsystem er standard med mulighed for en programmerbar kølemiddeldyse og højtrykskølemiddelsystemer gennem spindel.

Gevind-/borecenteret DT-1 er bygget i USA af Haas og bakkes op af det verdensomspændende netværk af Haas Factory Outlets – det mest omfattende support- og servicesystem inden for denne branche.

Flere nyheder

til uddannelser inden for maskinbearbejdning og produktion
Da Haas Automation lancerede Servo Bar 300-stangfremføreren i 1999, blev den straks en succes, fordi...
Maskinværksteder, der vil konkurrere i den moderne økonomi skal fremstille dele hurtigt og nøjagtigt...
Stadigt flere komponenter kræver anvendelse af maskinforarbejdningsteknikker med 5 akser til minimer...

12.06.2015 00:06

Haas UMC-750SS
Højhastigheds 5-akset universalt maskinforarbejdningscenter
Europæisk facilitet er købt, vigtige ansættelser er foretaget