Katalog

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

27.07.2015 00:07

Gene Haas donerer yderligere 425.000 dollar i stipendier

til uddannelser inden for maskinbearbejdning og produktion
Haas Automation har meddelt, at virksomheden har grundlagt en fond på ca. 400.000 euro (425.000 dollar) til stipendier til studerende inden for maskinbearbejdning og produktion. Stipendierne, der nu er tilgængelige for andet år, er en gave fra Gene Haas, grundlægger og ejer af Haas Automation Inc., via Gene Haas Foundation (GHF).

Midlerne fra GHF doneres for at opmuntre unge til at starte på tekniske uddannelser og forfølge en karriere inden for maskinbearbejdning og produktion. Pengene kan søges af alle uddannelsesinstitutioner i Europa, der tilbyder maskinbearbejdningshold, og har til formål at hjælpe studerende og deres forældre med at betale for studiebøger, arbejdsbeklædning, mindre stykker værktøj eller studieture vedrørende maskinbearbejdning. Uddannelsesinstitutioner må ikke bruge midler fra GHF som et bidrag til køb af anlægsudstyr.

Nogle få måneder efter modtagelse af stipendiet forventes modtagerne at aflægge rapport til Haas Automation med en oversigt over, hvordan stipendiet er blevet anvendt. Haas Automation Europes administrerende direktør, Jens Thing, hævder, at midlerne fra GHF vil komme både studerende og branchen til gode: "Ved at hjælpe de studerende økonomisk håber vi på at give dem nok pusterum, til at de i stedet kan fokusere på akademisk succes", siger han. "Det ultimative formål med stipendierne fra GHF er at øge kvaliteten og fastholdelsen af de studerende i uddannelsesforløb inden for produktion i hele Europa. Tidligere stipendierunder har været en stor succes i USA og Europa. Vi er virkelig glade for at kunne fortsætte programmet i 2015 og fremover."

Haas Automation og NIMS (National Institute for Metalworking Skills) støtter GHF's stipendieprogram. I Europa forestås projektet af Simon Vanmaekelbergh, der er den nye koordinator for Haas Europes nye HTEC (Haas Technical Education Centre) og Educational Partnership.

Flere nyheder

Det særdeles populære DT-1 gevind-/borecenter fra Haas Automation, Inc fås nu med en 20000 o/min. integreret direk
Da Haas Automation lancerede Servo Bar 300-stangfremføreren i 1999, blev den straks en succes, fordi...
Maskinværksteder, der vil konkurrere i den moderne økonomi skal fremstille dele hurtigt og nøjagtigt...
Stadigt flere komponenter kræver anvendelse af maskinforarbejdningsteknikker med 5 akser til minimer...

12.06.2015 00:06

Haas UMC-750SS
Højhastigheds 5-akset universalt maskinforarbejdningscenter
Europæisk facilitet er købt, vigtige ansættelser er foretaget