Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Hurtig og nem at placere:

Nye låsebolte med roterende betjening fra KIPP

HEINRICH KIPP WERK har udvidet sit omfattende produktsortiment af låsebolte med seks nye versioner med drejelig betjening. De praktiske betjeningsdele muliggør hurtig justering og positionering af bevægelige komponenter. De er ideelle til alle anvendelser, hvor en ændring af låsestillingen på grund af sidekræfter skal forhindres.

De seks nye låsestifter fås med stiftdiametre på 5 mm og 7 mm. Det praktiske ved positioneringselementerne: De muliggør hurtig positionering og fastgørelse af en komponent ved at dreje eller glide. Afhængigt af versionen har låsestifterne også en ON/OFF-indikator eller en ON/MID/OFF-indikator. Disse markeringer reducerer risikoen for fejlbetjening betydeligt.

Positioneringselementernes hus og stifter er fremstillet af forniklet stål, drejehovederne af termoplastisk materiale. Låsestiften på låseboltene er konisk; matchende koniske bøsninger af stål fås som tilbehør i begge boltdiametre.

Brugerne kan vælge mellem en gevind- og en flangeudgave af låseboltene. Den gevindformede version fastgøres med en kontramøtrik, mens den flangeformede model fastgøres med tre skruer.

KIPP's låsebolte med drejelig betjening er ikke kun ideelle til positionering på styreskinner i maskinbyggeriet, men også til brug i værktøjsbyggeriet og i emballagesystemer samt til låsning af udtræk eller låseanordninger i bilindustrien.

Flere nyheder

Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum
Fast uden refleksion