Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2022 05:12

KIPP åbner nyt salgsselskab i Canada

Med den nye filial i Canada har HEINRICH KIPP WERK nu 12 afdelinger på verdensplan, herunder hovedkvarteret i Tyskland. International ekspansion har været et fokusområde i de seneste år - fordi der er yderligere potentiale for virksomheden på udenlandske markeder.

"Der er også en stor efterspørgsel efter KIPP-produkter i udlandet", forklarer administrerende direktør Nicolas Kipp. "Derfor besluttede vi for flere år siden, at vores virksomhed i stigende grad selv skulle være til stede i udlandet." HEINRICH KIPP WERK har tidligere i stigende grad samarbejdet med handelspartnere i de respektive lande, som også drager fordel af udvidelsen. Fra nu af er der garanti for adgang til hele programmet og hurtig ordrebehandling.
Inden for Europa leverer KIPP normalt varerne fra det centrale logistikcenter i Tyskland inden for en til to dage. Vores kunder i udlandet nyder også godt af den omfattende KIPP-service, herunder professionel teknisk rådgivning.

For at kunne klare den stigende internationale ekspansion er KIPP i øjeblikket også ved at udvide sit logistikcenter - med det formål at forblive hurtig og sikre en bæredygtig leveringskapacitet.

Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum