Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.10.2022 00:10

KIPP på AMB

Spændeteknologi til metalbearbejdning

På den internationale messe AMB for metalbearbejdning, der fandt sted i Stuttgart fra 13. til 17. september, præsenterede HEINRICH KIPP WERK sine produkter og løsninger inden for spændeteknik - herunder den innovative 5-akse-spændetang KIPPflexX i bredderne 90 mm og 125 mm samt et nyt flerstrengsspændesystem i systembredde 50. 125 mm og et nyt flerspændingssystem med en systembredde på 50.

KIPPflexX 5-akse-spændet kan bruges til både opspænding af emner og nedtrækspænding (2IN1). Ud over denne fleksibilitet scorer KIPPflexX med mange fordele - herunder ekstremt høj spændkraft og stivhed, god repeterbarhed og store spændvidder. I overensstemmelse med den store fleksibilitet og de mange fordele er det ikke overraskende, at målgruppen for KIPPflexX-serien er meget forskelligartet: Løsningen er interessant for alle virksomheder, der bruger en fræsemaskine - ikke kun inden for metalbearbejdning, men også inden for værktøjs- og værktøjsfremstilling eller i specialmaskiner.

Et andet højdepunkt på AMB er KIPP's flerspændingssystem med en systembredde på 50. Det nye system muliggør pålidelig opspænding af forskellige arbejdsemner. Den er velegnet til alle batchstørrelser og tillader meget høje spændinger. Systemets præcisionstanding sikrer nøjagtig repeterbarhed. Sidst, men ikke mindst, er det hurtigt og nemt at konvertere fra enkelt- til flerspænding.

KIPP's spændeteknologiprogram er opdelt i fire områder: Teknologien til fastspænding af emner er dækket af et bredt udvalg af komponenter til universel fastspænding af emner. Spændelementer, positioneringselementer og spændingstilbehør til forarbejdningsmaskiner kan kombineres fleksibelt.
Det modulære spændeteknologisortiment omfatter basiselementer til montering af arbejdsemner via forfremstillede spændflader, gitterhuller eller T-slots. Standardiserede plader, tårne og vinkler øger fleksibiliteten og reducerer antallet af fastgørelseselementer i produktionen til et minimum.

Nulpunktsspændingsteknologi omfatter systemer til hurtig og præcis fastspænding og referencelægning. Det 5-akse modulspændesystem er tilgængeligt til flersidet bearbejdning. Et andet hurtigt udskiftningssystem er det mekaniske/pneumatiske positionerings- og spændesystem


Flere nyheder

Samlet vurdering: Meget god!
Sikkerhed møder design
Så kun det, der skal være indeni, er indeni
Styr store vægte nemt og sikkert
Grundlæggende viden og indsigt i #kippresso-format
Når hygiejnen er i centrum