Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

16.08.2022 11:08

Eppendorf åbner ny fabrik i Singapore

> Nyt datterselskab i centrum af de asiatiske vækstmarkeder inden for life science > Målrettet styrkelse af kundefokus med et højteknologisk laboratorium til pipettekalibrering og et omfattende udvalg af laboratorieservices af høj kvalitet > Endnu hurtigere og mere pålidelig levering takket være nyt centrallager

Singapore/Hamburg, 1. august 2022

Den globalt aktive Eppendorf-koncern fortsætter sin vækst i Asien målrettet og har åbnet et nyt sted i Singapore. Det nye datterselskab ligger i hjertet af Singapores moderne videnskabscenter Biopolis og tilbyder attraktive kontorarbejdspladser til salgs- og serviceaktiviteter, et moderne pipettekalibreringslaboratorium og et demolaboratorium. Her tilbydes laboratorieservice af høj kvalitet, som omfatter omfattende tilbud om kundeuddannelse og vedligeholdelse.

"Asien, med markedsregionerne Kina og Asien, Stillehavsområdet og Afrika (APA), er et ekstremt vigtigt marked for Eppendorf-koncernen, som allerede tegner sig for omkring en tredjedel af vores samlede omsætning", siger Eva van Pelt, Co-CEO for Eppendorf SE. "Singapore er et center for biovidenskab med et meget stort vækstpotentiale. Vi er derfor glade for nu at være en del af dette dynamiske økosystem inden for life science med vores nye placering og for at kunne intensivere og udvide vores eksisterende kunderelationer yderligere."

Kundecentrerethed gennem kundenærhed
Eppendorfs nye lokalitet er placeret i Singapores Biopolis-videnskabscenter, som fokuserer på biomedicinske forskningsprojekter og muliggør et tæt samarbejde mellem offentlige og private videnskabelige institutioner. Ud over moderne kontorlokaler er der et servicecenter for alt Eppendorf-udstyr, der tilbyder reparationer, kalibreringer og valideringer, samt et topmoderne kalibreringslaboratorium for pipetter. Det yderligere specialbyggede Bioprocess Center yder videnskabelig og teknisk support til kunder og partnere i hele Asien-Stillehavsregionen.

"Fra Singapore kan vi nu endnu bedre støtte vores kunder inden for videnskab, forskning, sundhedspleje, farmaceutiske og industrielle sektorer og tilbyde dem de relevante produkter og tjenester inden for umiddelbar rækkevidde", understreger Eva van Pelt. "Med denne investering vil vi kunne deltage endnu bedre i væksten inden for life science-industrien i Asien og fortsætte vores strategiske tilgang til endnu mere kundeorientering i Asien."

Denne øgede nærhed til kunderne omfatter også etableringen af et moderne og nyt centrallager i Singapore. Dette vil gøre bystaten til logistikknudepunkt for Sydøstasien med øjeblikkelig virkning og tilbyde alle kunder i regionen endnu hurtigere og mere pålidelige leverancer.

Flere nyheder

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektiv...

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.
kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...

Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus enkeltkanalspipetter er blevet certificeret med ACT®-m...