Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

13.01.2022 00:01

International Freezer Challenge 2022: Optimering af din køleopbevaringspraksis!

Hamburg, 20. januar 2022

Den globale opvarmning er en udfordring for menneskeheden - Glasgow har netop mindet os om det igen. Diskussioner om bæredygtighed fokuserer primært på energiforbrug. Der er ingen undtagelse for laboratorieudstyr. Selv de mest miljøvenlige og energieffektive ultralavtemperaturfrysere kræver stadig en betydelig mængde energi for at opretholde ekstremt lave temperaturer på -80 °C 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen i årevis.

De almennyttige organisationer My Green Lab og International Institute for Sustainable Laboratories (I2SL) er igen gået sammen for at belønne det bedste koncept til forbedring af køleopbevaring med hensyn til bæredygtighed: The Freezer Challenge 2022.

Brugerne kan optjene point ved at foretage handlinger fra god forvaltningspraksis, temperaturafstemning og andre områder samt ved at dele oplysninger om bedste praksis. Der vil blive uddelt priser til dem, der har gjort mest for at spare energi og forbedre deres opbevaring af prøver.

Siden 2017 har udfordringen sparet mere end 14 mio. KWh energi på verdensplan på grund af forbedret køleopbevaring.

På baggrund af vores ansvar for miljøet er Eppendorf stolt af at sponsorere 2022 International Freezer Challenge for femte gang i træk, startende i 2018.

Flere oplysninger om Freezer Challenge 2022 findes på https://www.freezerchallenge.org.







Flere nyheder

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektiv...

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.
kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...

Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus enkeltkanalspipetter er blevet certificeret med ACT®-m...