Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Robust encoder søges og findes

Den modulære Sendix Plus-encoderplatform gør katalogprodukter til applikationer

I industrier med særligt barske miljøforhold er encodere uundværlige til positionsaflæsning, hastighedsmåling og hastighedsmåling. Men hvis vi sætter de brændende varme temperaturer, kraftige stød og vibrationer samt støv, ætsende kemikalier eller hård mudder, som applikationerne skal modstå, i forhold til det elektromekaniske udstyr, synes der at være en grundlæggende uoverensstemmelse her: Kontrasten mellem meget præcise, nøjagtige målinger og en særlig robust konstruktion af de omgivende komponenter. For at være mere præcis: På den ene side præcisionsmekaniske enkodere med filigran konstruktion, aksler og lejer. På den ene side tunge maskiner, der ikke stopper ved granit eller stål.

Modular er det bedste match Inkremental encodere har fået en fast plads i den mobile automatiseringssektor, ligesom i mange andre industrier med særligt barske miljøforhold. Kravene er steget enormt i de seneste år. Stadig stigende funktionaliteter, højere effektivitet og kvalitetskrav til arbejdsprocessen kræver et kraftfuldt og frem for alt skalerbart automatiseringssystem. For lige så forskellige som anvendelsen er, lige så forskellige er brugernes krav. Der findes ikke den perfekte encoder til alle tilfælde. Derimod kan der være det perfekte modulære system af enkodere: et modulært produktsortiment med skræddersyede varianter til enhver anvendelse, selv under de mest ekstreme forhold. Let at finde og omkostningseffektivt at implementere.

En Sendix bør være med For at kunne generere en skræddersyet og funktionel applikation ud fra et katalogprodukt satser Kübler på et skalérbart, modulært produktprogram, som kan udvides efter behov og på forståelig vis foreslår den bedste løsning. Baseret på den gennemprøvede Sendix-encoderserie, som har gjort sig bemærket i mange brancher takket være sit beskyttede, fuldt sammenkoblede lagerdesign, er det modulære produktprogram blevet til Sendix Plus. Sendix Plus kombinerer maksimal robusthed med maksimal modularitet. Den unikke Sendix-lejeenhed i Safety-Lock™-design, der fås både som aksel- og hulakselvariant, fungerer pålideligt og frem for alt uden fejl, selv under ekstreme forhold. Sendix encodere står for særligt store kuglelejer af høj kvalitet med optimalt dimensionerede spillerum.

Den optimale variant hurtigt og omkostningseffektivt Med dette ekstremt robuste lagerdesign, som videreføres i Safety-Lockplus™-designet, trodser Sendix encoderne stød, vibrationer og monteringsfejl. De står nu for endnu mere robusthed og er særligt velegnede til krævende udendørs applikationer i de forskellige gradueringer. Målet bag den modulære serie: Hvis der er behov for en robust encoder, kan den optimale variant til den enkelte applikation hurtigt bestemmes, og altid med øje for omkostningerne.

Flere nyheder

Vi glæder os til at se dig på

Sindex-messen i Bern


Hal 3.2 | S...

Nye PROFIsafe-enkodere baseret på Industrial Ethernet-platform.
Industrial Ethernet bl...

MålehjulsystemerSystemer til hastighedsmåling, positionsregistrering og måling...

Takket være tidlige teknologidiskussioner er der opstået en fremtidssikret løsning med merværdi.
Egnede roterende enkodere, trådaktiverede enkodere og LCD touch displays til din applikation.