Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

28.07.2021 01:07

Nye støddæmpere fra ACE: komponenter i aluminium og stål til nødstop

Med sine nye crashabsorbere udvider ACE Stoßdämpfer GmbH fra Langenfeld sin portefølje inden for sikkerhedsprodukter med robuste engangsmateriale-løsninger. De er fremstillet af specielle aluminiums- eller stålrør, der folder sig efter hensigten ved et sammenstød og omdanner den kinetiske energi fra kollisionen til varme. Maskinelementerne beskytter konstruktioner i tilfælde af en ulykke gennem en høj, ensartet energiafledning på 98 procent. Crashdæmperne fra ACE Stoßdämpfer GmbH tilbyder stor langtidsstabilitet i daglig drift samt fremragende beskyttelse i tilfælde af en nødstop. De er også nemme at installere og udskifte efter et styrt.

Højabsorberende envejsløsninger til nødstop

De nye crashdæmpere giver designere en yderst effektiv og økonomisk envejsløsning til effektiv beskyttelse af anlæg eller maskiner. De udgør således et interessant alternativ til irreversible og reversible strukturelle støddæmpere samt hydrauliske sikkerhedsstøddæmpere. ACE's nye sikkerhedsprodukter er fremstillet af specialdesignede aluminiumsrør eller stålrør med udvendige diametre på 87,5 mm i aluminiumversionerne og 63 mm og 38 mm i stålversionerne. Der findes ti basistyper som standard med energioptagelse i nødstopanvendelser fra 670 Nm/slag til 11 200 Nm/slag. Afhængigt af typen er komponenternes maksimale slaglængde mellem 45 mm og 160 mm, og de lave støttekræfter på 13.000 N til 70.000 N bidrager afgørende til sikring af konstruktioner. I praksis kan disse værdier øges yderligere ved serie- eller parallelopstilling af støddæmperne for at kunne aflede højere energiværdier end dem, der er nævnt i et hug.

Andre fordele ved de nødstoppere, der er udviklet i en sofistikeret testserie, er enkel installation, nem eftermontering i eksisterende systemer samt hurtig udskiftning og reduceret nedetid efter en ulykke. Desuden kan kollisionshændelsen rekonstrueres ud fra elementets deformation og i bedste fald undgås i fremtiden. De nye støddæmpere fra ACE Stoßdämpfer GmbH kan leveres fra lageret i Langenfeld inden for 24 timer og udmærker sig ved et godt pris/ydelsesforhold. Grundtyperne sikrer allerede mange steder pålideligt lineære enheder i robotteknologi samt slutpositioner på værktøjsmaskiner, transportbånd og højlager- og udtagningssystemer. ACE tilbyder også tilpassede typer, som virksomheden kan levere efter anmodning.

Flere nyheder

Digitalisering og lean management-tilgangen ses som en kærkommen slankekur i mange virksomheder....

Når producenterne tester kørestole, er de af forståelige grunde p&arin...

Når kørestole skal testes, er producenterne af forståelige grunde p&ar...

22.12.2023 01:05

Sikkerhedsstøddæmpere
Nødstopspecialister fejrer premierer i film og tv
Når det drejer sig om industriel dæmpningsteknologi, er ACE et af de første steder, de fleste ingeniører og designere verden over ringer til. Uanset hvilke forespørgsler eksperterne har i disse dage, besvarer ACE dem altid hurtigt, enten online eller gennem personlig kontakt på stedet.

Der er masser af plads til forbedringer i designet af kørestole. Det viser den enakslede Hoss Mob...