Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf introducerer ny multifunktionscentrifuge 5910 Ri

Den førende life science-virksomhed Eppendorf lancerer en ny centrifuge designet til at øge effektiviteten i laboratoriet: Centrifuge 5910 Ri. Denne nye centrifuge er efterfølgeren til den populære Centrifuge 5910 R, flagskibet i Eppendorf Multipurpose Centrifuge-porteføljen. Siden introduktionen i 2018 har denne centrifuge gjort hverdagen i laboratoriet lettere for kunder verden over med enestående alsidighed og brugervenlighed.

Med introduktionen af Centrifuge 5910 Ri tilbyder Eppendorf nu forskere avancerede funktioner til at forenkle og fremskynde centrifugeringstrin: En innovativ touchscreen-brugergrænseflade giver mulighed for hurtig indtastning af de ønskede parametre, mens brugerstyring med tre niveauer og dokumentation af udførte kørsler og de tilsvarende parametre sikrer øget sikkerhed og sporbarhed. Den valgfrie tilslutning til den nye VisioNize® Digital Lab Suite giver ikke kun mulighed for fjernovervågning af enheden og sender meddelelser til brugeren i tilfælde af en alarm eller en særlig hændelse, den integrerede adgang til vigtige dokumenter som f.eks. certifikater og brugsanvisninger er også meget praktisk.

Et bredt udvalg af rotorer og adaptere giver en lang række anvendelsesmuligheder.Den unikke universalrotor giver mulighed for tidsbesparelser ved centrifugering af f.eks. 50 mL koniske rør, plader og 250 mL flasker uden at skifte rotor, rotorkopper eller adaptere.

Centrifugens høje kapacitet og ydeevne kombineret med en intuitiv brugergrænseflade til hurtig og fejlfri betjening sikrer, at den nye Eppendorf Centrifuge 5910 Ri er udstyret til at opfylde kravene i moderne laboratorier nu og i fremtiden.

Du kan få flere oplysninger om Centrifuge 5910 Ri på www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Flere nyheder

Med Mastercycler® X40 bliver dine daglige laboratorierutiner ikke bare pålidelige og effektiv...

Takara Bio Inc (Takara Bio) og Eppendorf SE, to førende virksomheder inden for life science-industrien, er glade for at kunne annoncere deres samarbejde under en strategisk co-marketing-aftale.
kampagner 01. september 2023 - 31. december 2023
Hos Eppendorf anerkender vi den nøglerolle, som forbrugsvarer af plast spiller i laboratoriet. Samtidig er vi klar over, at balancen mellem kravene til moderne videnskab og hensynet til miljøet er en central udfordring for ledelsen af et life science-laboratorium. Derfor følger vi princippet "Reduce, Reuse, Recycle", når og hvor det er muligt, og vi er i stigende grad afhængige af brugen af biobaserede råmaterialer.

I år uddeler den Hamborg-baserede life science-virksomhed Eppendorf SE sin prestigefyldte forskni...

Eppendorf Xplorer® og Xplorer plus enkeltkanalspipetter er blevet certificeret med ACT®-m...